Postcode zoeken gemeente Bedum

Bedum ligt in de gemeente Bedum, rondom de streek Drenthe. Om te bellen gebruik je het netnummer 050. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 10433. De hoofd-postcode van Bedum is 9780. Op deze pagina raadpleeg je moeiteloos elke postcode. Je kunt zoeken op een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Onderstaand ontdek je bruikbare data over de plaats Bedum. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (9780), aangevuld met 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn TZ of wellicht NR. Vul het aan met het huisnummer (als die bekend is). Zodoende vind je simpel en vlug het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maak je zoekopdracht meer concreet en vul (indien bekend) een naam in. Denk maar aan bijv. van den Berg woonachtig in Bedum. Of check het adres van ABN AMRO of een Tandprotheticus of Webdesigner.

Provincie Drenthe
Gemeente Bedum
Informatie website gemeente http://www.bedum.nl/
Netnummer Bedum 050 (+3150)
Aantal inwoners (gemeente) 10433
Postcode Bedum (gemeente) 9780, 9781
Buurten en wijken Wijk 00
Dorpen en steden in de buurt postcode-Barneveld, adres-Barendrecht, omgeving-Baarn, gemeente-Baarle-Nassau, Asten en postcodes-Assen.

Alle postcodes in Bedum

Nieuwsgierig naar een postcode in Bedum? De plaats kent de volgende postcode(s): 9780, 9781. Voorts verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Wijk 00. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Omgekeerd zoeken: met alleen de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen

Hierna tref je een aantal vragen met daarbij een beknopt antwoord. Onthoud: de getoonde info die je hier kunt bekijken kan incorrect zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodegebied van Drenthe.

Wat is het netnummer van Bedum?
Het netnummer van Bedum is 050. Deze nummercombinatie moet jij invoeren in combinatie met het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Bedum. Het achterhalen van postcode bij een adres in Bedum is makkelijk. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet je longitude 53.301836174422 (en) latitude 6.6081978969825 aanwenden.

Direct omgekeerd zoeken in Bedum
In de omgeving van Bedum wonen bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Wellicht kan je via deze site in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Bedum matched met de gegevens.

Welke buurten vind jij in Bedum?
Om en nabij deze streek vind je veel buurtschappen en wijken. Jij kan dan denken aan plekken zoals Wijk 00.
Alle plaatsen in deze gemeente