Postcode zoeken Bronneger

Bronneger is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn, en ligt in de provincie Drenthe. Het kengetal is 0599. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 25371. De eerste postcode van Bronneger is 9527. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je eenvoudig de postcode in kwestie. Hoe dat werkt? Gebruik een familienaam of huisnummer. Om te beginnen gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna tref je bruikbare infoover Bronneger. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (9527), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Bijvoorbeeld BD of misschien CP. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer + eventuele toevoeging. Zodoende tref je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Nieuw: maak jouw zoekopdracht nog specifieker en vul de zoekopdracht aan met een naam. Denk maar aan bijv. van Dongen uit Borger-Odoorn. Of check het adres van AutoCrew en een Machinist (spoor) of Bewindvoerder.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Online portaal gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Bronneger 0599 (+31599)
Inwoners (gemeente) 25371
Postcode Bronneger (gemeente) 9527
Buurten en wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Omliggende plaatsen postcode-bronnegerveen, adres-drouwenerveen, omgeving-buinerveen, postcode-buinerveen, regio-drouwenermond en nieuw-buinen.

Alle postcodes in Bronneger

Wat is de postcode in Bronneger? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 9527. Voorts zijn er verschillende wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met alleen de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veelgestelde vragen

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Bedenk wel: de gegevens die je hier kunt bekijken kan incorrect zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in het postcodeboek van Drenthe.

Wat is het netnummer van Bronneger?
Het netnummer van Bronneger is 0599. Dit regionummer moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Borger-Odoorn. Het vinden van postcode bij een adres in Bronneger is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun je longitude 52.945869416419 plus latitude 6.8114539025412 hanteren.

Direct omgekeerd zoeken in Bronneger
In de regio Borger-Odoorn bestaan bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en postcode in. Toevallig kan jij aan de hand van onze service ontdekken welk huisnummer in Bronneger hoort bij de persoon.

Welke wijken & buurten liggen in Bronneger?
Dichtbij deze regio zijn veel buurten en wijken te vinden. Je kunt denken aan o.a. Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.