Postcode zoeken Bronnegerveen

Bronnegerveen maakt onderdeel uit van de gemeente Borger-Odoorn, en de provincie Drenthe. Het kengetal is 0599. Het aantal inwoners bedraagt 25371. De postcode van Bronnegerveen is 9526. Op deze pagina zoek je snel en gemakkelijk de gewenste postcode. Begin met een familienaam of huisnummer. Om te beginnen gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Verderop bekijk je bruikbare gegevens over Bronnegerveen. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat is mogelijk! Vul de postcode in (9526), en maak dit af met de corresponderende letters. Denk aan WR of mogelijk JD. Gebruik bij voorkeur ook het straatnummer. Op die manier ontrafel je verrassend makkelijk een adres bij een postcode. Check: maak de zoekopdracht nog specifieker en vul (indien bekend) een naam in. Denk aan van Doorn uit Borger-Odoorn. Of winkels als EMTÉ of een Kapper of Schrijver.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Online portaal gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Bronnegerveen 0599 (+31599)
Inwoners (gemeente) 25371
Postcode Bronnegerveen (gemeente) 9526
Populaire wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Plaatsen in de buurt postcode-drouwenerveen, adres-buinerveen, omgeving-drouwenermond, postcode-drouwenermond, regio-nieuw-buinen en gasselternijveenschemond.

Alle postcodes in Bronnegerveen

Benieuwd naar een postcode in Bronnegerveen? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9526. In aanvulling daarop onderscheiden we een aantal wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist omgekeerd zoeken: met alleen de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

FAQ

Hierna tref je een aantal vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Goed om te weten: de data die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegebieden van Drenthe.

Hoe werkt het netnummer van Bronnegerveen?
Het netnummer van Bronnegerveen is 0599. Deze telefooncode wordt gebruikt voor de rest van het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Borger-Odoorn. Het speuren naar postcode bij een adres in Bronnegerveen doe je zonder moeite. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet men longitude 52.961476075142 (en) latitude 6.8374916832881 aanwenden.

Snel omgekeerd zoeken in Bronnegerveen
In de buurt van Borger-Odoorn bestaan inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Toevallig kan onze tool in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Bronnegerveen hoort bij de persoon.

Welke buurten vind jij in Bronnegerveen?
Om en nabij deze omgeving zijn veel buurten en wijken te vinden. Je kunt denken aan o.a. Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.