Postcode zoeken Drouwenerveen

Drouwenerveen hoort bij de gemeente Borger-Odoorn, en ligt in de provincie Drenthe. De telefoonnummers beginnen hier met 0599. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 25371. De 4-letterpostcode van Drouwenerveen is 9525. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je razendsnel elke postcode. Je kunt zoeken op een naam of straatnaam. Daarvoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hierna bekijk je bruikbare info die te maken hebben met Drouwenerveen. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (9525), en completeer dit met de letters. Bijvoorbeeld AT of IB. Vergeet niet het huisnummer. Zodoende detecteer je zonder moeite het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maak jouw zoekopdracht nog krachtiger en vul de zoekopdracht aan met een naam. Denk maar aan bijv. van der Berg uit de gemeente Borger-Odoorn. Of winkels als McDonald’s en een Gasdeskundige of Europese aanbestedingsadviseur.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Gemeente website http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Drouwenerveen 0599 (+31599)
Inwonersaantal van gemeente 25371
Postcode Drouwenerveen (gemeente) 9525
Wijken & buurten Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-buinerveen, adres-drouwenermond, omgeving-nieuw-buinen, postcode-nieuw-buinen, regio-gasselternijveenschemond en gasselternijveen.

Alle postcodes in Drouwenerveen

Wat is de postcode in Drouwenerveen? De plaats kent de volgende postcode(s): 9525. Bovendien kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met alleen de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina kan je een aantal vragen vinden die beantwoord worden door onze specialisten. Let op: de gegevens welke je raadpleegt op deze site kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcode indeling van Drenthe.

Is er ook een netnummer in Drouwenerveen?
Het netnummer van Drouwenerveen is 0599. Dit regionummer wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Borger-Odoorn. Het speuren naar postcode bij een adres in Drouwenerveen kan moeiteloos. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet jij longitude 52.96693538838 plus latitude 6.8558384512239 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Drouwenerveen
In de regio Borger-Odoorn leven bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en postcode in. Ook kan je via deze site er achter komen welk huisnummer in Drouwenerveen naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurt of wijk ligt in Drouwenerveen?
Naast deze regio begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Je kunt denken aan o.a. Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.