Postcode zoeken Eesergroen

Eesergroen is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn, gelegen in Drenthe. Het kengetal is 0599. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 25371. De postcode van Eesergroen is 9537. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je eenvoudig de postcode in kwestie. Begin met een naam of straatnaam. Daarvoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand vind je nuttige infoover Eesergroen. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Vul de postcode in (9537), en completeer dit met de letters. Voorbeelden zijn BK of juist GZ. Vul het aan met het straatnummer. Zo achterhaal je gemakkelijk een adres bij een postcode. Goed om te weten: maar een zoekopdracht nog krachtiger en voeg ook een naam toe. Dit kan zijn Veenstra die woont in Borger-Odoorn. Of winkels als Alphega of een Digitale Fotografie of Direct Marketingadviesbureau.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Website Gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Eesergroen 0599 (+31599)
Aantal inwoners in de gemeente 25371
Postcode Eesergroen (gemeente) 9537
Populaire wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Dorpen en steden in de buurt postcode-ees, adres-ellertshaar, omgeving-westdorp, postcode-westdorp, regio-drouwen en borger.

Alle postcodes in Eesergroen

Zoek jij een postcode in Eesergroen? De database toont de volgende postcode(s): 9537. Tevens zijn er verschillende wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Andersom zoeken: met enkel een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna kan je een aantal vragen vinden waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Bedenk wel: de getoonde info op deze pagina is mogelijk niet 100% actueel. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodegebied van Drenthe.

Welke netnummer hoort bij Eesergroen?
Het netnummer van Eesergroen is 0599. Deze telefooncode moet men toepassen voor de rest van het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Borger-Odoorn. Het achterhalen van postcode bij een adres in Eesergroen kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt moet je longitude 52.893730695261 & latitude 6.7762932067423 gebruiken.

Kan ik omgekeerd zoeken in Eesergroen
In en rondom Borger-Odoorn gegeven zich inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Ook kan onze zoekmachine er achter komen welk huisnummer uit Eesergroen hoort bij de persoon.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Eesergroen?
Dichtbij deze omgeving zijn veel buurten en wijken te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.