Postcode zoeken Exloërveen

Exloërveen is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn, en ligt in de provincie Drenthe. Het netnummer van deze plaats is 0599. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 25371. De eerste postcode van Exloërveen is 9574. Op zoekpostcodes.nl zoek je zonder problemen iedere postcode. Begin met een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Hiervoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je praktische infodie gerelateerd zijn aan Exloërveen. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (9574), aangevuld met 2 letters. Voorbeelden zijn PK of misschien YL. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer + eventuele toevoeging. Zodoende achterhaal je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: maak jouw zoekopdracht meer concreet en vul (indien bekend) een naam in. Denk maar aan bijv. de Vries afkomstig uit de gemeente Borger-Odoorn. Of check het adres van Bakker Bart of een Horecaportier of Landschapsarchitect.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Online portaal gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Exloërveen 0599 (+31599)
Inwoners (gemeente) 25371
Postcode Exloërveen (gemeente) 9574
Buurtschappen en wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Omliggende plaatsen postcode-1e-exloermond, adres-2e-exloermond, omgeving-veelerveen, postcode-veelerveen, regio-zandberg en ter-apelkanaal.

Alle postcodes in Exloërveen

Wil jij weten wat de postcode is van Exloërveen? De database toont de volgende postcode(s): 9574. Bovendien onderscheiden we een aantal wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Andersom zoeken: op basis van een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen met een kort en bondig antwoord. Bedenk wel: de getoonde info welke je raadpleegt op deze site kan verouderd zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodeboek van Drenthe.

Wat is het netnummer van Exloërveen?
Het netnummer van Exloërveen is 0599. Deze nummercombinatie is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Borger-Odoorn. Het vinden van postcode bij een adres in Exloërveen is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan jij longitude 52.896664190472 + latitude 6.8982471043391 aanwenden.

Direct omgekeerd zoeken in Exloërveen
In de omgeving van Borger-Odoorn gegeven zich bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Wellicht kan het zoekscript ontdekken welk huisnummer uit Exloërveen hoort bij de persoon.

Welke wijken & buurten liggen in Exloërveen?
Naast dit oord liggen diverse wijken en buurten. Voorbeelden hiervan zijn Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.