Postcode zoeken Nieuw-Buinen

Nieuw-Buinen ligt in de gemeente Borger-Odoorn, provincie Drenthe. Het kengetal is 0599. Het aantal inwoners bedraagt 25371. De hoofd-postcode van Nieuw-Buinen is 9520. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je moeiteloos een postcode. Je kunt zoeken op een naam of straatnaam. Daarvoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand vind je handige infodie betrekking hebben op Nieuw-Buinen. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit kan met de zoektool. Start met de postcode (9520), en maak dit af met de corresponderende letters. Voorbeelden zijn YK of CH. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer + eventuele toevoeging. Zo achterhaal je verrassend makkelijk een adres bij een postcode. Tip: zoek nog completer door een naam in te vullen. Denk aan Jonker woonachtig in Borger-Odoorn. Of check het adres van Shoeby en een Duikerarts of Direct Marketingadviesbureau.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Website Gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Nieuw-Buinen 0599 (+31599)
Aantal inwoners in de gemeente 25371
Postcode Nieuw-Buinen (gemeente) 9520, 9521
Belangrijke wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Nabij gelegen plaatsen postcode-gasselternijveenschemond, adres-gasselternijveen, omgeving-nieuwediep, postcode-nieuwediep, regio-gieterveen en donderen.

Alle postcodes in Nieuw-Buinen

Wat is de postcode in Nieuw-Buinen? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 9520, 9521. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

FAQ

Hierna kan je een aantal vragen vinden met daarbij een beknopt antwoord. Goed om te weten: de gegevens op deze pagina kan incorrect zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegids van Drenthe.

Welke netnummer is van Nieuw-Buinen?
Het netnummer van Nieuw-Buinen is 0599. Dit regionummer wordt gebruikt voor de rest van het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Borger-Odoorn. Het speuren naar postcode bij een adres in Nieuw-Buinen is eenvoudig. Voor een correcte navigatie moet men longitude 52.965372176446 plus latitude 6.9375939232142 hanteren.

Direct omgekeerd zoeken in Nieuw-Buinen
In de streek Borger-Odoorn verblijven mensen. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en postcode in. Soms kan onze zoekmachine er achter komen of er een huisnummer in Nieuw-Buinen naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurt of wijk ligt in Nieuw-Buinen?
In en rondom deze omgeving zijn veel buurten en wijken te vinden. Je kunt denken aan o.a. Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.