Postcode zoeken Odoornerveen

Odoornerveen is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn, provincie Drenthe. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0591. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 25371. De 4-letterpostcode van Odoornerveen is 7874. Via onze postcode zoeker raadpleeg je eenvoudig iedere postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een familienaam of huisnummer. Daarvoor gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hieronder lees je handige info die te maken hebben met Odoornerveen. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Vul de postcode in (7874), en completeer dit met de letters. Bijvoorbeeld ST of DN. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer + eventuele toevoeging. Zodoende detecteer je simpel en vlug het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maar een zoekopdracht nog beter en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijvoorbeeld van der Horst woonachtig in Borger-Odoorn. Op zoek een Poiesz en een Voetbalsteward of Pensioenadviseur.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Gemeente website http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Odoornerveen 0591 (+31591)
Aantal inwoners (gemeente) 25371
Postcode Odoornerveen (gemeente) 7874
Buurtschappen en wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Plaatsen in de buurt postcode-odoorn, adres-valthe, omgeving-klijndijk, postcode-klijndijk, regio-zwinderen en gees.

Alle postcodes in Odoornerveen

Benieuwd naar een postcode in Odoornerveen? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 7874. Daarnaast onderscheiden we een aantal wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: op basis van een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers inclusief een kort antwoord. Vergeet niet: de data die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in het postcodegebied van Drenthe.

Is er ook een netnummer in Odoornerveen?
Het netnummer van Odoornerveen is 0591. Dit regionummer moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0591 (+31591).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Borger-Odoorn. Het speuren naar postcode bij een adres in Odoornerveen doe je zonder moeite. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet men longitude 52.833553603709 (en) latitude 6.8171519334248 toepassen.

Kun jij omgekeerd zoeken in Odoornerveen
In de omgeving van Borger-Odoorn leven mensen. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Mogelijk kan je via deze site ontdekken of er een huisnummer in Odoornerveen past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurten vind jij in Odoornerveen?
Vlakbij deze streek treft men vele wijk- en buurtschappen. Voorbeelden hiervan zijn Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.