Postcode zoeken Valthe

Valthe hoort bij de gemeente Borger-Odoorn, en ligt in de provincie Drenthe. Om te bellen gebruik je het netnummer 0591. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 25371. De 4-letterpostcode van Valthe is 7872. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je zonder problemen een postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief familienaam of huisnummer. Om te zoeken door het postcodeboek maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Verderop vind je praktische info over Valthe. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (7872), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld IJ of misschien EI. Vergeet niet het huisnummer. Op deze wijze tref je snel en eenvoudig de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: maak de zoekopdracht nog beter en vul (indien bekend) een naam in. Bijvoorbeeld Evers woonachtig in Borger-Odoorn. Op zoek een Bristol en een Oefentherapeut Mensendieck of Verzuimadviseur.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Informatie website gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Valthe 0591 (+31591)
Aantal inwoners in de gemeente 25371
Postcode Valthe (gemeente) 7872
Belangrijke wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Dorpen en steden in de buurt postcode-klijndijk, adres-zwinderen, omgeving-gees, postcode-gees, regio-oosterhesselen en eeserveen.

Alle postcodes in Valthe

Zoek jij een postcode in Valthe? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 7872. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

FAQ

Onderstaand formuleren we een paar vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Vergeet niet: de informatie die je hier vindt is mogelijk niet 100% actueel. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegebieden van Drenthe.

Welke netnummer is van Valthe?
Het netnummer van Valthe is 0591. Deze telefooncode moet jij invoeren bij het bellen naar een telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0591 (+31591).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Borger-Odoorn. Het speuren naar postcode bij een adres in Valthe kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt moet men longitude 52.839119344421 + latitude 6.8972682956257 hanteren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Valthe
In de omgeving van Borger-Odoorn wonen mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Toevallig kan jij aan de hand van onze service ontdekken welk huisnummer in Valthe past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken & buurten liggen in Valthe?
In en rondom deze omgeving treft men vele wijk- en buurtschappen. Denk onder andere aan Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.