Postcode zoeken Westdorp

Westdorp ligt in de gemeente Borger-Odoorn, provincie Drenthe. De telefoonnummers beginnen hier met 0599. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 25371. De eerste postcode van Westdorp is 9534. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je razendsnel een postcode. Je kunt zoeken op een naam of straatnaam. Daarvoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder tref je nuttige info die gerelateerd zijn aan Westdorp. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Open de query met de postcode-cijfers (9534), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Bijvoorbeeld XE of mogelijk DX. Maak de zoekopdracht concreter met het straatnummer. Op die manier vind je simpel en vlug de adresgegevens van een bepaalde postcode. Tip: maak de zoekopdracht nog beter en zoek ook op achternaam. Dit kan zijn de Leeuw woonachtig in Borger-Odoorn. Op zoek een De Hypotheekshop of een Stuurman zeevisvaart of Advocaat.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Online portaal gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Westdorp 0599 (+31599)
Inwoners (gemeente) 25371
Postcode Westdorp (gemeente) 9534
Buurtschappen en wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Nabij gelegen plaatsen postcode-drouwen, adres-borger, omgeving-buinen, postcode-buinen, regio-bronneger en bronnegerveen.

Alle postcodes in Westdorp

Zoek jij een postcode in Westdorp? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 9534. Bovendien is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist omgekeerd zoeken: op basis van een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Goed om te weten: de informatie op deze pagina kan verouderd zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegids van Drenthe.

Welke netnummer hoort bij Westdorp?
Het netnummer van Westdorp is 0599. Dit regionummer is noodzakelijk voor de rest van het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Borger-Odoorn. Het checken van postcode bij een adres in Westdorp doe je zonder moeite. Voor navigeren of huidige GPS locaties kun je longitude 52.906475281177 plus latitude 6.7565514507797 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Westdorp
In en rondom Borger-Odoorn bestaan inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Wellicht kan jij aan de hand van onze service er achter komen of er een huisnummer in Westdorp past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Westdorp?
Dichtbij deze omgeving liggen diverse wijken en buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.