Postcode zoeken gemeente Coevorden

Coevorden ligt in de gemeente Coevorden, gelegen in Drenthe. Het kengetal is 0524. Het aantal inwoners bedraagt 35381. De 4-letterpostcode van Coevorden is 7740. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je eenvoudig een postcode. Je kunt zoeken op een adres en/of naam. Hiervoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna bekijk je nuttige data die betrekking hebben op Coevorden. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Start met de postcode (7740), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Voorbeelden zijn BA of LO. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer. Zo detecteer je snel en eenvoudig een adres bij een postcode. Nieuw: maak de zoekopdracht nog beter en vul (indien bekend) een naam in. Bijvoorbeeld van der Linden woonachtig in Coevorden. Of winkels als Alphega en een Deskundige asbestverwijderaar of Actuaris zonder certificering.

Provincie Drenthe
Gemeente Coevorden
Gemeente website http://www.coevorden.nl/
Netnummer Coevorden 0524 (+31524)
Inwonertal gemeente 35381
Postcode Coevorden (gemeente) 7740, 7741, 7742
Wijken & buurten Coevorden, Steenwijksmoer, Nieuwe Krim, Weijerswold, Vlieghuis en Padhuis, Dalen, Oosterhesselen, Sleen, Zweeloo
Nabij gelegen plaatsen postcode-Castricum, adres-Capelle aan den IJssel, omgeving-Buren, gemeente-Bunschoten, Bunnik en postcodes-Brunssum.

Alle postcodes in Coevorden

Benieuwd naar een postcode in Coevorden? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 7740, 7741, 7742. Tevens onderscheiden we een aantal wijken: Coevorden, Steenwijksmoer, Nieuwe Krim, Weijerswold, Vlieghuis en Padhuis, Dalen, Oosterhesselen, Sleen, Zweeloo. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Andersom zoeken: met de postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Goed om te weten: de data die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegebieden van Drenthe.

Welke netnummer is van Coevorden?
Het netnummer van Coevorden is 0524. Deze nummercombinatie moet men toepassen om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0524 (+31524).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Coevorden. Het achterhalen van postcode bij een adres in Coevorden kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt kan jij longitude 52.652560509013 en latitude 6.7641520285929 hanteren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Coevorden
In en rondom Coevorden bestaan mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Soms kan jij aan de hand van onze service in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Coevorden naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken vind je in Coevorden?
Naast dit rayon begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Je kunt denken aan o.a. Coevorden, Steenwijksmoer, Nieuwe Krim, Weijerswold, Vlieghuis en Padhuis, Dalen, Oosterhesselen, Sleen, Zweeloo.
Alle plaatsen in deze gemeente