Postcode zoeken gemeente De Wolden

De Wolden hoort bij de gemeente De Wolden, gelegen in Drenthe. Het kengetal is 0528. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 23722. De eerste postcode van De Wolden is 7924. Op deze pagina raadpleeg je razendsnel elke postcode. Begin met een familienaam of huisnummer. Om te zoeken door het postcodeboek maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina lees je handige gegevens die te maken hebben met De Wolden. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Start met de postcode (7924), en completeer dit met de letters. Voorbeelden zijn CT of juist UB. Gebruik bij voorkeur ook het straatnummer. Op die manier ontrafel je verrassend makkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Goed om te weten: maak je zoekopdracht meer concreet en voeg ook een naam toe. Bijvoorbeeld Janssen afkomstig uit de gemeente De Wolden. Of bedrijven als Wereldwinkel en een Tandprotheticus of Software ontwikkelaar.

Provincie Drenthe
Gemeente De Wolden
Online portaal gemeente http://www.dewolden.nl/
Netnummer De Wolden 0528 (+31528)
Aantal inwoners in de gemeente 23722
Postcode De Wolden (gemeente) 7924, 7957
Buurten en wijken Zuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-De Ronde Venen, adres-De Marne, omgeving-De Fryske Marren, gemeente-De Bilt, Dantumadiel en postcodes-Dalfsen.

Alle postcodes in De Wolden

Wil jij weten wat de postcode is van De Wolden? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 7924, 7957. Tevens zijn er verschillende wijken: Zuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met alleen de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderaan de pagina formuleren we een paar vragen met daarbij een beknopt antwoord. Onthoud: de data die je hier kunt bekijken is mogelijk niet up-to date. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in het postcodeboek van Drenthe.

Welke netnummer hoort bij De Wolden?
Het netnummer van De Wolden is 0528. Deze nummercombinatie moet men toepassen in combinatie met het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0528 (+31528).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente De Wolden. Het achterhalen van postcode bij een adres in De Wolden kan moeiteloos. Voor een correcte navigatie kun jij longitude 52.669241264887 en latitude 6.3056114990724 toepassen.

Direct omgekeerd zoeken in De Wolden
In de omgeving van De Wolden verblijven mensen. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en postcode in. Ook kan onze zoekmachine achterhalen of er een huisnummer in De Wolden matched met de gegevens.

Welke buurtschappen zijn te vinden in De Wolden?
Om en nabij dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Jij kan dan denken aan plekken zoals Zuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk.
Alle plaatsen in deze gemeente