Postcode zoeken gemeente Noordenveld

Noordenveld hoort bij de gemeente Noordenveld, provincie Drenthe. Het kengetal is 0592. Het aantal inwoners bedraagt 31039. De hoofd-postcode van Noordenveld is 9335. Op zoekpostcodes.nl vind je snel en gemakkelijk een postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Verderop vind je belangrijke gegevens over de plaats Noordenveld. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (9335), en completeer dit met de letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn EN of mogelijk BJ. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer + eventuele toevoeging. Zo ontrafel je simpel en vlug het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Check: maak je zoekopdracht nog krachtiger door een naam in te vullen. Bijvoorbeeld Martens uit de gemeente Noordenveld. Of vind een EMTÉ en een Luchtvaartterrein Informatieverstrekker of IT-bedrijven in de (proces)techniek (PLC).

Provincie Drenthe
Gemeente Noordenveld
Online portaal gemeente http://www.gemeentenoordenveld.nl/
Netnummer Noordenveld 0592 (+31592)
Aantal inwoners in de gemeente 31039
Postcode Noordenveld (gemeente) 9335
Populaire wijken Roden, Roden, Norg, Norg, Peize
Plaatsen in de buurt postcode-Noord-Beveland, adres-Nissewaard, omgeving-Nijmegen, gemeente-Nijkerk, Nieuwkoop en postcodes-Nieuwegein.

Alle postcodes in Noordenveld

Benieuwd naar een postcode in Noordenveld? De database toont de volgende postcode(s): 9335. Bovendien is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Roden, Roden, Norg, Norg, Peize. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Andersom zoeken: op basis van een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna kan je een aantal vragen vinden met daarbij een beknopt antwoord. Goed om te weten: de informatie die je hier kunt bekijken kan verouderd zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegebieden van Drenthe.

Welke netnummer is van Noordenveld?
Het netnummer van Noordenveld is 0592. Dit regionummer is noodzakelijk voor de rest van het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0592 (+31592).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Noordenveld. Het achterhalen van postcode bij een adres in Noordenveld kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt moet je longitude 53.036156067125 & latitude 6.4657588431036 invoeren.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Noordenveld
In de omgeving van Noordenveld leven bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Soms kan je via deze site ontdekken of er een huisnummer in Noordenveld matched met de gegevens.

Welke buurten vind jij in Noordenveld?
Dichtbij dit oord liggen diverse wijken en buurten. Voorbeelden hiervan zijn Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
Alle plaatsen in deze gemeente