Postcode zoeken Paterswolde

Paterswolde maakt onderdeel uit van de gemeente Tynaarlo, rondom de streek Drenthe. Om te bellen gebruik je het netnummer 050. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 32804. De eerste postcode van Paterswolde is 9765. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je zonder problemen de gewenste postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een familienaam of huisnummer. Om te beginnen kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Verderop lees je handige info over de plaats Paterswolde. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat kan! Open de query met de postcode-cijfers (9765), en maak dit af met de corresponderende letters. Bijvoorbeeld OZ of misschien PP. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Op deze wijze detecteer je gemakkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Handig: maak jouw zoekopdracht nog specifieker door een naam in te vullen. Denk maar aan bijv. van de Ven woonachtig in Tynaarlo. Of check het adres van Alphega of een Gezondheidszorgpsycholoog of Consultant op het gebied van import, export & handel.

Provincie Drenthe
Gemeente Tynaarlo
Informatie website gemeente http://www.tynaarlo.nl/
Netnummer Paterswolde 050 (+3150)
Aantal inwoners (gemeente) 32804
Postcode Paterswolde (gemeente) 9765
Buurtschappen en wijken Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Nabij gelegen plaatsen postcode-eelde, adres-glimmen, omgeving-onnen, postcode-onnen, regio-matsloot en vriescheloo.

Alle postcodes in Paterswolde

Nieuwsgierig naar een postcode in Paterswolde? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9765. In aanvulling daarop zijn er verschillende wijken: Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met de postcode de wijk of straat achterhalen

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderaan de pagina check je belangrijke vragen inclusief een kort antwoord. Bedenk wel: de informatie die je hier kunt bekijken kan verouderd zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Drenthe.

Hoe werkt het netnummer van Paterswolde?
Het netnummer van Paterswolde is 050. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 050 (+3150).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Tynaarlo. Het zoeken van postcode bij een adres in Paterswolde is eenvoudig. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 53.152654333388 en latitude 6.5608140785752 toepassen.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Paterswolde
In en rondom Tynaarlo gegeven zich mensen. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Soms kan jij aan de hand van onze service achterhalen welk huisnummer uit Paterswolde hoort bij de persoon.

Welke buurt of wijk ligt in Paterswolde?
Naast dit rayon zijn veel buurten en wijken te vinden. Je kunt denken aan o.a. Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.