Postcode zoeken gemeente Beuningen

Beuningen is een plaats in de gemeente Beuningen, provincie Gelderland. Het kengetal is 024. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 25289. De eerste postcode van Beuningen is 6641. Met onze zoekmachine vind je moeiteloos de gewenste postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Verderop bekijk je belangrijke data die te maken hebben met Beuningen. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (6641), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Denk aan EX of WC. Vergeet niet het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg detecteer je verrassend makkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Goed om te weten: maak jouw zoekopdracht nog completer en vul (indien bekend) een naam in. Denk aan Schipper die woont in Beuningen. Of bedrijven als Scapiono of een Stedenbouwkundige of Adviseur corporate finance.

Provincie Gelderland
Gemeente Beuningen
Online portaal gemeente http://www.beuningen.nl/
Netnummer Beuningen 024 (+3124)
Inwoners (gemeente) 25289
Postcode Beuningen (gemeente) 6641, 6642
Populaire wijken Beuningen, Ewijk, Eurt, Nssen
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Best, adres-Bernheze, omgeving-Berkelland, gemeente-Bergen op Zoom, Bergen Noord-Holland en postcodes-Bergen Limburg.

Alle postcodes in Beuningen

Wat is de postcode in Beuningen? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 6641, 6642. Daarnaast is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Beuningen, Ewijk, Eurt, Nssen. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Omgekeerd zoeken: op basis van een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers met een kort en bondig antwoord. Goed om te weten: de data welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet 100% actueel. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in het postcodegebied van Gelderland.

Welke netnummer is van Beuningen?
Het netnummer van Beuningen is 024. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 024 (+3124).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Beuningen. Het zoeken van postcode bij een adres in Beuningen doe je zonder moeite. Voor navigeren of huidige GPS locaties kan jij longitude 51.858180453489 + latitude 5.7685783602563 gebruiken.

Kun jij omgekeerd zoeken in Beuningen
In de streek Beuningen wonen bewoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Ook kan het zoekscript ontdekken welk huisnummer uit Beuningen past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Beuningen?
In en rondom dit oord treft men vele wijk- en buurtschappen. Denk onder andere aan Beuningen, Ewijk, Eurt, Nssen.
Alle plaatsen in deze gemeente