Postcode zoeken gemeente Brummen

Brummen vinden we terug in de gemeente Brummen, en de provincie Gelderland. Het netnummer van deze plaats is 0575. Het aantal inwoners bedraagt 20938. De 4-letterpostcode van Brummen is 6970. Met onze zoekmachine raadpleeg je zonder problemen iedere postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken door het postcodeboek kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder lees je nuttige data over Brummen. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (6970), en maak dit af met de corresponderende letters. Je kunt denken aan JR of wellicht IV. Gebruik bij voorkeur ook het huisnr. Zodoende vind je gemakkelijk een adres bij een postcode. Check: maar een zoekopdracht meer concreet en voeg ook een naam toe. Denk aan van Wijk afkomstig uit de gemeente Brummen. Of vind een Eye Wish of een Machinist (spoor) of Fotograaf.

Provincie Gelderland
Gemeente Brummen
Gemeente website http://www.brummen.nl/
Netnummer Brummen 0575 (+31575)
Inwonersaantal van gemeente 20938
Postcode Brummen (gemeente) 6970, 6971
Belangrijke wijken Empe, Tonden, Brummen, Leuvenheim, Hall, Eerbeek
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Bronckhorst, adres-Brielle, omgeving-Breda, gemeente-Boxtel, Boxmeer en postcodes-Borsele.

Alle postcodes in Brummen

Benieuwd naar een postcode in Brummen? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 6970, 6971. Tevens onderscheiden we een aantal wijken: Empe, Tonden, Brummen, Leuvenheim, Hall, Eerbeek. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met alleen de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen

Hierna kan je een aantal vragen vinden die beantwoord worden door onze specialisten. Bedenk wel: de informatie die je hier kunt bekijken kan verouderd zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Gelderland.

Hoe werkt het netnummer van Brummen?
Het netnummer van Brummen is 0575. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0575 (+31575).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Brummen. Het zoeken van postcode bij een adres in Brummen is makkelijk. Wanneer je de navigatie instelt kun jij longitude 52.112467544925 plus latitude 6.154074496848 gebruiken.

Kan ik omgekeerd zoeken in Brummen
In de regio Brummen leven inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Eventueel kan onze tool in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Brummen hoort bij de persoon.

Welke buurten vind jij in Brummen?
Vlakbij deze streek vind je veel buurtschappen en wijken. Jij kan dan denken aan plekken zoals Empe, Tonden, Brummen, Leuvenheim, Hall, Eerbeek.
Alle plaatsen in deze gemeente