Postcode zoeken gemeente Buren

Buren vinden we terug in de gemeente Buren, provincie Gelderland. Het netnummer van deze plaats is 0344. Het aantal inwoners bedraagt 26202. De hoofd-postcode van Buren is 4116. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je razendsnel een postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een familienaam of huisnummer. Daarvoor kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina vind je belangrijke informatie die gerelateerd zijn aan Buren. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (4116), aangevuld met 2 letters. Voorbeelden zijn IJ of misschien OT. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Op die manier vind je verrassend makkelijk een adres bij een postcode. Nieuw: maak jouw zoekopdracht nog beter en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijv. van Dam die woont in Buren. Of winkels als Karwei of bijv. een Fysiotherapeut of Webmarketeer.

Provincie Gelderland
Gemeente Buren
Informatie website gemeente http://www.buren.nl/
Netnummer Buren 0344 (+31344)
Inwonertal gemeente 26202
Postcode Buren (gemeente) 4116, 4117
Wijken & buurten Buren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik, Ravenswaaij
Omliggende plaatsen postcode-Bunschoten, adres-Bunnik, omgeving-Brunssum, gemeente-Brummen, Bronckhorst en postcodes-Brielle.

Alle postcodes in Buren

Nieuwsgierig naar een postcode in Buren? De database toont de volgende postcode(s): 4116, 4117. Bovendien zijn er verschillende wijken: Buren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik, Ravenswaaij. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Omgekeerd zoeken: op basis van een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Let op: de info op deze pagina is mogelijk niet 100% actueel. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegids van Gelderland.

Welke netnummer is van Buren?
Het netnummer van Buren is 0344. Deze telefooncode moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Ook voor het buitenland werkt dit: 0344 (+31344).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Buren. Het achterhalen van postcode bij een adres in Buren is makkelijk. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 51.892638061801 & latitude 5.3403213335317 hanteren.

Direct omgekeerd zoeken in Buren
In en rondom Buren wonen bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Mogelijk kan jij aan de hand van onze service er achter komen welk huisnummer uit Buren naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurten vind jij in Buren?
Vlakbij dit rayon treft men vele wijk- en buurtschappen. Jij kan dan denken aan plekken zoals Buren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik, Ravenswaaij.
Alle plaatsen in deze gemeente