Postcode zoeken gemeente De Marne

De Marne vinden we terug in de gemeente De Marne, gelegen in Groningen. Het netnummer van deze plaats is 0595. Het aantal inwoners bedraagt 10101. De 4-letterpostcode van De Marne is 9963. Op zoekpostcodes.nl raadpleeg je razendsnel een postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Daarvoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Verderop ontdek je bruikbare infoover de plaats De Marne. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Vul de postcode in (9963), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Denk aan OL of wellicht QI. Vergeet niet het huisnummer. Zodoende achterhaal je gemakkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Tip: maak je zoekopdracht nog completer en voeg ook een naam toe. Denk maar aan bijv. van der Pol die woont in De Marne. Of check het adres van Only en een Hondentrimmer of Privé detective.

Provincie Groningen
Gemeente De Marne
Online portaal gemeente http://www.demarne.nl/
Netnummer De Marne 0595 (+31595)
Inwoners (gemeente) 10101
Postcode De Marne (gemeente) 9963, 9966
Buurten en wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Omliggende plaatsen postcode-De Fryske Marren, adres-De Bilt, omgeving-Dantumadiel, gemeente-Dalfsen, Culemborg en postcodes-Cuijk.

Alle postcodes in De Marne

Wil jij weten wat de postcode is van De Marne? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 9963, 9966. Bovendien onderscheiden we een aantal wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Omgekeerd zoeken: met enkel een postcode de wijk of straat achterhalen

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderaan de pagina check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Let op: de data die je hier kunt bekijken is mogelijk niet up-to date. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcode indeling van Groningen.

Hoe werkt het netnummer van De Marne?
Het netnummer van De Marne is 0595. Deze telefooncode moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0595 (+31595).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente De Marne. Het achterhalen van postcode bij een adres in De Marne doe je zonder moeite. Wanneer je de navigatie instelt kun jij longitude 53.336890888237 (en) latitude 6.4243684847888 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in De Marne
In de regio De Marne verblijven mensen. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Ook kan je via deze site bekijken / onderzoeken welk huisnummer in De Marne hoort bij de persoon.

Welke buurt of wijk ligt in De Marne?
Dichtbij deze regio vind je veel buurtschappen en wijken. Voorbeelden hiervan zijn Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.
Alle plaatsen in deze gemeente