Postcode zoeken gemeente Loppersum

Loppersum hoort bij de gemeente Loppersum, rondom de streek Groningen. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0596. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 10042. De eerste postcode van Loppersum is 9919. Via onze postcode zoeker zoek je snel en gemakkelijk elke postcode. Je kunt zoeken op een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Hierna vind je nuttige infodie betrekking hebben op Loppersum. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit is ook te realiseren. Start met de postcode (9919), en maak dit af met de corresponderende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn ZF of misschien BE. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer + eventuele toevoeging. Via deze weg tref je snel en eenvoudig een adres bij een postcode. Tip: maak je zoekopdracht nog krachtiger en vul (indien bekend) een naam in. Denk aan Verhoeven uit de gemeente Loppersum. Of winkels als Hema of een Arbeidshygienist of Adviseur logistiek en transport.

Provincie Groningen
Gemeente Loppersum
Website van de gemeente http://www.loppersum.nl/
Netnummer Loppersum 0596 (+31596)
Aantal inwoners in de gemeente 10042
Postcode Loppersum (gemeente) 9919
Belangrijke wijken Wijk 00, Stedum, Middelstum, ’t Zandt
Omliggende plaatsen postcode-Lopik, adres-Loon op Zand, omgeving-Lochem, gemeente-Lisse, Lingewaard en postcodes-Lingewaal.

Alle postcodes in Loppersum

Wil jij weten wat de postcode is van Loppersum? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 9919. Voorts zijn er verschillende wijken: Wijk 00, Stedum, Middelstum, ’t Zandt. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met alleen de postcode het corresponderende adres ontrafelen

FAQ

Onderstaand formuleren we een paar vragen met een kort en bondig antwoord. Let op: de data die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet up-to date. We zien regelmatig veranderingen in de postcode indeling van Groningen.

Hoe werkt het netnummer van Loppersum?
Het netnummer van Loppersum is 0596. Deze nummercombinatie moet je gebruiken in combinatie met het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0596 (+31596).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Loppersum. Het achterhalen van postcode bij een adres in Loppersum kan moeiteloos. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kun je longitude 53.329125731372 en latitude 6.7364912180685 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Loppersum
In de streek Loppersum bestaan bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Soms kan onze tool ontdekken welk huisnummer in Loppersum hoort bij de persoon.

Welke wijken vind je in Loppersum?
Naast dit oord liggen diverse wijken en buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Wijk 00, Stedum, Middelstum, ’t Zandt.
Alle plaatsen in deze gemeente