Postcode zoeken gemeente Aalburg

Aalburg ligt in de gemeente Aalburg, en de provincie Noord-Brabant. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0416. Het aantal inwoners bedraagt 13038. De hoofd-postcode van Aalburg is 4265. Via onze postcode zoeker raadpleeg je snel en gemakkelijk een postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder bekijk je bruikbare info die gerelateerd zijn aan Aalburg. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat kan! Open de query met de postcode-cijfers (4265), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn NJ of misschien DP. Wat hierbij kan helpen is het huisnr. Op die manier tref je zonder moeite het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Goed om te weten: maak jouw zoekopdracht nog specifieker door een naam in te vullen. Dit kan zijn van der Berg afkomstig uit de gemeente Aalburg. Of check het adres van ING en een Oefentherapeut Mensendieck of Schrijver.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Aalburg
Online portaal gemeente http://www.aalburg.nl/
Netnummer Aalburg 0416 (+31416)
Aantal inwoners in de gemeente 13038
Postcode Aalburg (gemeente) 4265
Belangrijke wijken Wijk en Aalburg, Veen, Genderen, Eethen, Meeuwen, Drongelen, Babyloniënbroek
Nabij gelegen plaatsen postcode-Aa en Hunze, adres-Appingedam, omgeving-Apeldoorn, gemeente-Amsterdam, Amstelveen en postcodes-Amersfoort.

Alle postcodes in Aalburg

Wil jij weten wat de postcode is van Aalburg? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 4265. In aanvulling daarop is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Wijk en Aalburg, Veen, Genderen, Eethen, Meeuwen, Drongelen, Babyloniënbroek. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Omgekeerd zoeken: met alleen de postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina formuleren we een paar vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Bedenk wel: de info die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegebieden van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Aalburg?
Het netnummer van Aalburg is 0416. Dit regionummer moet jij invoeren in combinatie met het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0416 (+31416).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Aalburg. Het achterhalen van postcode bij een adres in Aalburg is makkelijk. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet men longitude 51.737389240656 plus latitude 5.0889486073401 gebruiken.

Direct omgekeerd zoeken in Aalburg
In de regio Aalburg leven bewoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Mogelijk kan het zoekscript er achter komen welk huisnummer in Aalburg past bij deze inwoner.

Welke wijken & buurten liggen in Aalburg?
Om en nabij dit rayon treft men vele wijk- en buurtschappen. Je kunt denken aan o.a. Wijk en Aalburg, Veen, Genderen, Eethen, Meeuwen, Drongelen, Babyloniënbroek.
Alle plaatsen in deze gemeente