Postcode zoeken gemeente Bergeijk

Bergeijk is een plaats in de gemeente Bergeijk, gelegen in Noord-Brabant. Om te bellen gebruik je het netnummer 0497. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 18253. De postcode van Bergeijk is 5570. Via onze postcode zoeker achterhaal je razendsnel de gewenste postcode. Je kunt zoeken op een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina tref je bruikbare info die te maken hebben met Bergeijk. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Open de query met de postcode-cijfers (5570), en maak dit af met de corresponderende letters. Je kunt denken aan GB of juist OI. Vergeet niet het huisnummer. Zo ontrafel je snel en eenvoudig de adresgegevens van een bepaalde postcode. Tip: maak je zoekopdracht nog krachtiger en zoek ook op achternaam. Dit kan zijn Mulder die woont in Bergeijk. Of vind een Gamma of een Deskundige duikploegleider of Adviseur onderwijssector.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Bergeijk
Online portaal gemeente http://www.bergeijk.nl/
Netnummer Bergeijk 0497 (+31497)
Inwonersaantal van gemeente 18253
Postcode Bergeijk (gemeente) 5570, 5571
Belangrijke wijken Bergeijk, Weebosch, Luyksgestel, Riethoven, Westerhoven
Dorpen en steden in de buurt postcode-Berg en Dal, adres-Beesel, omgeving-Beemster, gemeente-Beek, Bedum en postcodes-Barneveld.

Alle postcodes in Bergeijk

Zoek jij een postcode in Bergeijk? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 5570, 5571. Daarnaast is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Bergeijk, Weebosch, Luyksgestel, Riethoven, Westerhoven. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist omgekeerd zoeken: met enkel een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Goed om te weten: de info welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet up-to date. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Bergeijk?
Het netnummer van Bergeijk is 0497. Dit unieke locatie-nummer wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0497 (+31497).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Bergeijk. Het zoeken van postcode bij een adres in Bergeijk is makkelijk. Wanneer je de navigatie instelt kan jij longitude 51.303336197479 (en) latitude 5.3386917033822 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in Bergeijk
In de buurt van Bergeijk verblijven mensen. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en postcode in. Ook kan onze tool in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Bergeijk past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Bergeijk?
In en rondom deze streek vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Bergeijk, Weebosch, Luyksgestel, Riethoven, Westerhoven.
Alle plaatsen in deze gemeente