Postcode zoeken gemeente Boekel

Boekel maakt onderdeel uit van de gemeente Boekel, en ligt in de provincie Noord-Brabant. Om te bellen gebruik je het netnummer 0492. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 10254. De hoofd-postcode van Boekel is 5427. Via onze postcode zoeker raadpleeg je snel en gemakkelijk elke postcode. Je kunt zoeken op een familienaam of huisnummer. Om te zoeken kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina vind je nuttige info over Boekel. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat kan! Vul de postcode in (5427), aangevuld met 2 letters. Je kunt denken aan RI of IY. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Zo tref je gemakkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Nieuw: zoek nog krachtiger door een naam in te vullen. Denk maar aan bijv. Evers die woont in Boekel. Of vind een Intertoys of een Machinist binnenvaart of Adviseur AO/IC.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Boekel
Online portaal gemeente http://www.boekel.nl/
Netnummer Boekel 0492 (+31492)
Inwonersaantal van gemeente 10254
Postcode Boekel (gemeente) 5427
Buurtschappen en wijken Boekel, Venhorst
Plaatsen in de buurt postcode-Bodegraven-Reeuwijk, adres-Bloemendaal, omgeving-Blaricum, gemeente-Bladel, Binnenmaas en postcodes-Beverwijk.

Alle postcodes in Boekel

Wil jij weten wat de postcode is van Boekel? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 5427. Tevens onderscheiden we een aantal wijken: Boekel, Venhorst. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderstaand formuleren we een paar vragen inclusief een kort antwoord. Bedenk wel: de gegevens die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegids van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Boekel?
Het netnummer van Boekel is 0492. Deze nummercombinatie moet jij invoeren om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Internationaal kan je deze gebruiken: 0492 (+31492).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Boekel. Het vinden van postcode bij een adres in Boekel doe je zonder moeite. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet men longitude 51.603691567713 plus latitude 5.6750437884449 gebruiken.

Kun jij omgekeerd zoeken in Boekel
In de omgeving van Boekel wonen inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Wellicht kan het zoekscript in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Boekel naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Boekel?
In en rondom dit rayon treft men vele wijk- en buurtschappen. Dit zijn bijvoorbeeld Boekel, Venhorst.
Alle plaatsen in deze gemeente