Postcode zoeken Venhorst

Venhorst vinden we terug in de gemeente Boekel, provincie Noord-Brabant. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0492. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 10254. De actuele postcode van Venhorst is 5428. Aan de hand van de postcodetool achterhaal je razendsnel een postcode. Je kunt zoeken op een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te zoeken gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder lees je praktische gegevens over Venhorst. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat kan! Open de query met de postcode-cijfers (5428), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Voorbeelden zijn LT of misschien CS. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer. Op die manier ontrafel je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Check: maak de zoekopdracht nog krachtiger door een naam in te vullen. Bijv. van den Pol uit Boekel. Of check het adres van Randstad en een Tuin- en landschapsarchitect of Adviseur good governance.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Boekel
Website Gemeente http://www.boekel.nl/
Netnummer Venhorst 0492 (+31492)
Inwonersaantal van gemeente 10254
Postcode Venhorst (gemeente) 5428
Buurten en wijken Boekel, Venhorst
Nabij gelegen plaatsen postcode-de-mortel, adres-elsendorp, omgeving-handel, postcode-handel, regio-gemert en odiliapeel.

Alle postcodes in Venhorst

Wat is de postcode in Venhorst? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 5428. In aanvulling daarop zijn er verschillende wijken: Boekel, Venhorst. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Andersom zoeken: op basis van een postcode de wijk of straat achterhalen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina kan je een aantal vragen vinden met een kort en bondig antwoord. Goed om te weten: de gegevens die je hier vindt kan verouderd zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegebieden van Noord-Brabant.

Hoe werkt het netnummer van Venhorst?
Het netnummer van Venhorst is 0492. Dit unieke locatie-nummer moet men toepassen bij het bellen naar een telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0492 (+31492).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Boekel. Het speuren naar postcode bij een adres in Venhorst is makkelijk. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun jij longitude 51.606256804132 & latitude 5.7272643766493 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Venhorst
In de omgeving van Boekel leven inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Wellicht kan onze zoekmachine bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit Venhorst hoort bij de persoon.

Welke buurten vind jij in Venhorst?
Dichtbij dit oord vind je veel buurtschappen en wijken. Je kunt denken aan o.a. Boekel, Venhorst.