Postcode zoeken gemeente Drimmelen

Drimmelen hoort bij de gemeente Drimmelen, rondom de streek Noord-Brabant. Het kengetal is 0162. Het aantal inwoners bedraagt 26815. De postcode van Drimmelen is 4924. Op zoekpostcodes.nl ontdek je eenvoudig de postcode in kwestie. Begin met een naam of straatnaam. Daarvoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna ontdek je belangrijke info over de plaats Drimmelen. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Ook dat kan! Start met de postcode (4924), en voeg hieraan toe de 2 letters. Je kunt denken aan HL of wellicht CT. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnr. Via deze weg tref je verrassend makkelijk een adres bij een postcode. Check: maak de zoekopdracht nog completer en zoek ook op achternaam. Bijv. Smits woonachtig in Drimmelen. Of vind een Shell en een Gasdeskundige of Taxateur onroerende zaken.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Drimmelen
Gemeente website http://www.drimmelen.nl/
Netnummer Drimmelen 0162 (+31162)
Inwonertal gemeente 26815
Postcode Drimmelen (gemeente) 4924
Buurtschappen en wijken Made, Drimmelen, Terheijden, Wagenberg, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe
Dorpen en steden in de buurt postcode-Drechterland, adres-Dordrecht, omgeving-Dongeradeel, gemeente-Dongen, Doetinchem en postcodes-Doesburg.

Alle postcodes in Drimmelen

Zoek jij een postcode in Drimmelen? De database toont de volgende postcode(s): 4924. Voorts zijn er verschillende wijken: Made, Drimmelen, Terheijden, Wagenberg, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Andersom zoeken: met enkel een postcode de wijk of straat achterhalen

FAQ

Hieronder formuleren we een paar vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Onthoud: de gegevens die je hier vindt is mogelijk niet 100% actueel. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Noord-Brabant.

Welke netnummer is van Drimmelen?
Het netnummer van Drimmelen is 0162. Dit regionummer is noodzakelijk in combinatie met het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0162 (+31162).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Drimmelen. Het vinden van postcode bij een adres in Drimmelen is heel simpel. Voor een correcte navigatie moet je longitude 51.723318277226 & latitude 4.791665018148 toepassen.

Direct omgekeerd zoeken in Drimmelen
In de buurt van Drimmelen verblijven mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Soms kan onze tool ontdekken welk huisnummer in Drimmelen past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken vind je in Drimmelen?
Naast deze omgeving zijn veel buurten en wijken te vinden. Jij kan dan denken aan plekken zoals Made, Drimmelen, Terheijden, Wagenberg, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe.
Alle plaatsen in deze gemeente