Postcode zoeken De Mortel

De Mortel vinden we terug in de gemeente Gemert-Bakel, rondom de streek Noord-Brabant. Om te bellen gebruik je het netnummer 0492. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 29647. De 4-letterpostcode van De Mortel is 5425. Op deze pagina zoek je razendsnel de postcode in kwestie. Begin met een adres en/of naam. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken op postcode

Op deze pagina bekijk je bruikbare gegevens die gerelateerd zijn aan De Mortel. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (5425), en completeer dit met de letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn NQ of mogelijk QG. Vul het aan met het huisnummer (als die bekend is). Zodoende tref je simpel en vlug een adres bij een postcode. Goed om te weten: maar een zoekopdracht nog beter en vul (indien bekend) een naam in. Denk aan Sanders die woont in Gemert-Bakel. Of winkels als Spar of een Orthoptist of Applicatiebeheerder.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Gemert-Bakel
Website Gemeente http://www.gemert-bakel.nl/
Netnummer De Mortel 0492 (+31492)
Inwonertal gemeente 29647
Postcode De Mortel (gemeente) 5425
Populaire wijken Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips
Omliggende plaatsen postcode-elsendorp, adres-handel, omgeving-gemert, postcode-gemert, regio-odiliapeel en volkel.

Alle postcodes in De Mortel

Wil jij weten wat de postcode is van De Mortel? De plaats kent de volgende postcode(s): 5425. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hieronder tref je een aantal vragen waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Bedenk wel: de info op deze pagina kan achterhaald zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegids van Noord-Brabant.

Welke netnummer is van De Mortel?
Het netnummer van De Mortel is 0492. Dit specifieke kengetal is noodzakelijk bij het bellen naar een telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0492 (+31492).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Gemert-Bakel. Het vinden van postcode bij een adres in De Mortel is eenvoudig. Voor navigeren of huidige GPS locaties kun jij longitude 51.528529917754 plus latitude 5.7065411018483 invoeren.

Kan ik omgekeerd zoeken in De Mortel
In de streek Gemert-Bakel leven mensen. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en postcode in. Toevallig kan je via deze site bekijken / onderzoeken welk huisnummer uit De Mortel past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken & buurten liggen in De Mortel?
Om en nabij deze omgeving treft men vele wijk- en buurtschappen. Je kunt denken aan o.a. Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips.