Postcode zoeken Milheeze

Milheeze hoort bij de gemeente Gemert-Bakel, gelegen in Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 0492. Het aantal inwoners bedraagt 29647. De postcode van Milheeze is 5763. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je snel en gemakkelijk iedere postcode. Begin met een straatnaam + huisnummer en een naam. Hiervoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hierna lees je belangrijke info die te maken hebben met Milheeze. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit is ook te realiseren. Open de query met de postcode-cijfers (5763), en completeer dit met de letters. Voorbeelden zijn WP of wellicht ZK. Vul het aan met het huisnr. Zodoende ontrafel je gemakkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Tip: zoek meer concreet en zoek ook op achternaam. Bijv. Jonker woonachtig in Gemert-Bakel. Of bedrijven als Avia of bijv. een Kapper of Ingenieur op het gebied van technische installaties.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Gemert-Bakel
Online portaal gemeente http://www.gemert-bakel.nl/
Netnummer Milheeze 0492 (+31492)
Inwoners (gemeente) 29647
Postcode Milheeze (gemeente) 5763
Belangrijke wijken Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips
Plaatsen in de buurt postcode-bakel, adres-helenaveen, omgeving-neerkant, postcode-neerkant, regio-vlierden en liessel.

Alle postcodes in Milheeze

Benieuwd naar een postcode in Milheeze? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 5763. Voorts verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Andersom zoeken: op basis van een postcode het corresponderende adres ontrafelen

FAQ

Onderaan de pagina kan je een aantal vragen vinden met een kort en bondig antwoord. Onthoud: de getoonde info op deze pagina kan achterhaald zijn. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegids van Noord-Brabant.

Welke netnummer is van Milheeze?
Het netnummer van Milheeze is 0492. Deze nummercombinatie is noodzakelijk om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0492 (+31492).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Gemert-Bakel. Het checken van postcode bij een adres in Milheeze is eenvoudig. Voor een correcte navigatie kan jij longitude 51.504021090236 + latitude 5.7877193873436 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Milheeze
In de omgeving van Gemert-Bakel verblijven inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en postcode in. Wellicht kan jij aan de hand van onze service er achter komen welk huisnummer in Milheeze past bij deze inwoner.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Milheeze?
Naast dit oord begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips.