Postcode zoeken Landhorst

Landhorst hoort bij de gemeente Sint Anthonis, en ligt in de provincie Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 0485. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 11594. De eerste postcode van Landhorst is 5445. Op deze pagina ontdek je snel en gemakkelijk iedere postcode. Begin met een adres en/of naam. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hierna vind je praktische gegevens over de plaats Landhorst. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat kan! Start met de postcode (5445), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn OF of wellicht GD. Vergeet niet het huisnr. Zodoende ontrafel je gemakkelijk de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Nieuw: zoek nog specifieker en vul (indien bekend) een naam in. Denk aan van der Linden uit Sint Anthonis. Of bedrijven als Ici Parix XL of een Installateur alarmapparatuur of Financieel planner.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Sint Anthonis
Informatie website gemeente http://www.sintanthonis.nl/
Netnummer Landhorst 0485 (+31485)
Inwonertal gemeente 11594
Postcode Landhorst (gemeente) 5445
Buurten en wijken Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-haps, adres-oeffelt, omgeving-linden, postcode-linden, regio-gassel en beers.

Alle postcodes in Landhorst

Benieuwd naar een postcode in Landhorst? De plaats kent de volgende postcode(s): 5445. Tevens zijn er verschillende wijken: Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Omgekeerd zoeken: met de postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hieronder formuleren we een paar vragen met daarbij een beknopt antwoord. Goed om te weten: de gegevens die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in het postcodeboek van Noord-Brabant.

Hoe werkt het netnummer van Landhorst?
Het netnummer van Landhorst is 0485. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken voor de rest van het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 0485 (+31485).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Sint Anthonis. Het zoeken van postcode bij een adres in Landhorst is makkelijk. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) kan je longitude 51.625132386875 & latitude 5.7886206803601 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Landhorst
In en rondom Sint Anthonis verblijven inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Wellicht kan jij aan de hand van onze service ontdekken of er een huisnummer in Landhorst matched met de gegevens.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Landhorst?
In en rondom dit rayon treft men vele wijk- en buurtschappen. Voorbeelden hiervan zijn Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst.