Postcode zoeken gemeente Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel maakt onderdeel uit van de gemeente Sint-Michielsgestel, rondom de streek Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 073. Het aantal inwoners bedraagt 28403. De hoofd-postcode van Sint-Michielsgestel is 5270. Op deze pagina achterhaal je moeiteloos een postcode. Begin met een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Hiervoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina bekijk je praktische infodie te maken hebben met Sint-Michielsgestel. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit is ook te realiseren. Start met de postcode (5270), en completeer dit met de letters. Denk aan NG of mogelijk JP. Vergeet niet het huisnummer. Via deze weg detecteer je snel en eenvoudig de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: maar een zoekopdracht nog beter en vul (indien bekend) een naam in. Denk aan van de Veen woonachtig in Sint-Michielsgestel. Of winkels als Firezone of bijv. een Oefentherapeut Mensendieck of Adviseur overheid.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Sint-Michielsgestel
Gemeente website http://www.sint-michielsgestel.nl/
Netnummer Sint-Michielsgestel 073 (+3173)
Aantal inwoners in de gemeente 28403
Postcode Sint-Michielsgestel (gemeente) 5270, 5271, 5272, 5481
Wijken & buurten Sint-Michielsgestel, Gemonde, Den Dungen, Berlicum, Middelrode
Plaatsen in de buurt postcode-Sint Anthonis, adres-Simpelveld, omgeving-Schouwen-Duiveland, gemeente-Schinnen, Schiermonnikoog en postcodes-Schiedam.

Alle postcodes in Sint-Michielsgestel

Wat is de postcode in Sint-Michielsgestel? De database toont de volgende postcode(s): 5270, 5271, 5272, 5481. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Sint-Michielsgestel, Gemonde, Den Dungen, Berlicum, Middelrode. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Andersom zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Vergeet niet: de gegevens die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegebieden van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Sint-Michielsgestel?
Het netnummer van Sint-Michielsgestel is 073. Deze nummercombinatie wordt gebruikt in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 073 (+3173).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Sint-Michielsgestel. Het speuren naar postcode bij een adres in Sint-Michielsgestel doe je zonder moeite. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kan je longitude 51.648706007504 en latitude 5.3501773501788 toepassen.

Kan ik omgekeerd zoeken in Sint-Michielsgestel
In en rondom Sint-Michielsgestel verblijven mensen. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Ook kan jij aan de hand van onze service ontdekken of er een huisnummer in Sint-Michielsgestel past bij deze inwoner.

Welke wijken vind je in Sint-Michielsgestel?
Naast deze streek vind je veel buurtschappen en wijken. Voorbeelden hiervan zijn Sint-Michielsgestel, Gemonde, Den Dungen, Berlicum, Middelrode.
Alle plaatsen in deze gemeente