Postcode zoeken gemeente Steenbergen

Steenbergen maakt onderdeel uit van de gemeente Steenbergen, provincie Noord-Brabant. Het kengetal is 0592. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 23477. De actuele postcode van Steenbergen is 4650. Aan de hand van de postcodetool vind je razendsnel iedere postcode. Begin met een naam of straatnaam. Om te zoeken door het postcodeboek kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna lees je handige gegevens die betrekking hebben op Steenbergen. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit is ook te realiseren. Open de query met de postcode-cijfers (4650), aangevuld met 2 letters. Bijvoorbeeld UG of misschien OY. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Op die manier detecteer je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Nieuw: maak de zoekopdracht nog specifieker en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijvoorbeeld van den Velden uit Steenbergen. Of bedrijven als Poiesz of een Gasdeskundige of Netwerkbeheerder.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Steenbergen
Website Gemeente http://www.steenbergen.nl/
Netnummer Steenbergen 0592 (+31592)
Aantal inwoners (gemeente) 23477
Postcode Steenbergen (gemeente) 4650, 4651, 4652, 4756
Belangrijke wijken Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Stede Broec, adres-Staphorst, omgeving-Stadskanaal, gemeente-Son en Breugel, Someren en postcodes-Soest.

Alle postcodes in Steenbergen

Nieuwsgierig naar een postcode in Steenbergen? De database toont de volgende postcode(s): 4650, 4651, 4652, 4756. Tevens onderscheiden we een aantal wijken: Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Hieronder tref je een aantal vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Goed om te weten: de gegevens die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet up-to date. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcode indeling van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Steenbergen?
Het netnummer van Steenbergen is 0592. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0592 (+31592).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Steenbergen. Het vinden van postcode bij een adres in Steenbergen is makkelijk. Voor een correcte navigatie kun je longitude 51.584316584003 plus latitude 4.3233267958346 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Steenbergen
In de omgeving van Steenbergen verblijven inwoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Eventueel kan jij aan de hand van onze service achterhalen welk huisnummer in Steenbergen past bij deze inwoner.

Welke wijken vind je in Steenbergen?
In en rondom dit oord liggen diverse wijken en buurten. Denk onder andere aan Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer.
Alle plaatsen in deze gemeente