Postcode zoeken Vogelenzang

Vogelenzang vinden we terug in de gemeente Bloemendaal, provincie Noord-Holland. Om te bellen gebruik je het netnummer 023. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 22296. De postcode van Vogelenzang is 2114. Aan de hand van de postcodetool ontdek je razendsnel de gewenste postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een naam of straatnaam. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Verderop vind je praktische gegevens over de plaats Vogelenzang. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Vul de postcode in (2114), en voeg hieraan toe de 2 letters. Voorbeelden zijn AH of wellicht EB. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer (als die bekend is). Via deze weg detecteer je zonder moeite een adres bij een postcode. Handig: maak je zoekopdracht meer concreet en voeg ook een naam toe. Bijvoorbeeld van der Horst afkomstig uit de gemeente Bloemendaal. Of check het adres van Shell of een Verloskundige of KAM / Kwaliteit, arbo en milieu adviseur.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Bloemendaal
Website Gemeente http://www.bloemendaal.nl/
Netnummer Vogelenzang 023 (+3123)
Inwonersaantal van gemeente 22296
Postcode Vogelenzang (gemeente) 2114
Populaire wijken Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek
Nabij gelegen plaatsen postcode-aerdenhout, adres-santpoort-zuid, omgeving-santpoort-noord, postcode-santpoort-noord, regio-haarlemmerliede en spaarndam.

Alle postcodes in Vogelenzang

Wat is de postcode in Vogelenzang? De database toont de volgende postcode(s): 2114. In aanvulling daarop onderscheiden we een aantal wijken: Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Omgekeerd zoeken: met alleen de postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen inclusief een kort antwoord. Goed om te weten: de info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan verouderd zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegebieden van Noord-Holland.

Is er ook een netnummer in Vogelenzang?
Het netnummer van Vogelenzang is 023. Deze telefooncode moet jij invoeren in combinatie met het telefoonnummer. Internationaal kan je deze gebruiken: 023 (+3123).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Bloemendaal. Het checken van postcode bij een adres in Vogelenzang is heel simpel. Voor een correcte navigatie kun jij longitude 52.325244919781 & latitude 4.5773248121536 gebruiken.

Snel omgekeerd zoeken in Vogelenzang
In de buurt van Bloemendaal wonen bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Eventueel kan je via deze site achterhalen of er een huisnummer in Vogelenzang naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken & buurten liggen in Vogelenzang?
Om en nabij deze omgeving zijn veel buurten en wijken te vinden. Dit zijn bijvoorbeeld Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek.