Postcode zoeken gemeente Hollands Kroon

Hollands Kroon vinden we terug in de gemeente Hollands Kroon, gelegen in Noord-Holland. De telefoonnummers beginnen hier met 0227. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 47546. De eerste postcode van Hollands Kroon is 1777. Aan de hand van de postcodetool raadpleeg je eenvoudig een postcode. Je kunt zoeken op een voornaam, achternaam, straatnaam en nummer. Om te beginnen maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna ontdek je nuttige informatie die gerelateerd zijn aan Hollands Kroon. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Voer de postcode in (1777), aangevuld met 2 letters. Denk aan KQ of mogelijk RB. Vul het aan met het huisnummer. Op deze wijze tref je gemakkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Check: maak de zoekopdracht nog completer en vul de zoekopdracht aan met een naam. Dit kan zijn de Koning die woont in Hollands Kroon. Op zoek een Basic-Fit of een Digitale Fotografie of Logistiek adviseur.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Hollands Kroon
Website van de gemeente http://www.hollandskroon.nl/
Netnummer Hollands Kroon 0227 (+31227)
Inwoners (gemeente) 47546
Postcode Hollands Kroon (gemeente) 1777, 1778
Populaire wijken Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Hof van Twente, adres-Hilversum, omgeving-Hilvarenbeek, gemeente-Hillegom, Heusden en postcodes-Heumen.

Alle postcodes in Hollands Kroon

Nieuwsgierig naar een postcode in Hollands Kroon? De zoekmachine komt terug met deze postcode(s): 1777, 1778. In aanvulling daarop zijn er verschillende wijken: Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Omgekeerd zoeken: met enkel een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers met een kort en bondig antwoord. Vergeet niet: de data welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet 100% actueel. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodegebied van Noord-Holland.

Hoe werkt het netnummer van Hollands Kroon?
Het netnummer van Hollands Kroon is 0227. Deze telefooncode moet je gebruiken om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0227 (+31227).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Hollands Kroon. Het speuren naar postcode bij een adres in Hollands Kroon doe je zonder moeite. Voor een correcte navigatie moet men longitude 52.912947467777 + latitude 4.9695141584979 hanteren.

Direct omgekeerd zoeken in Hollands Kroon
In en rondom Hollands Kroon wonen inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Mogelijk kan onze zoekmachine er achter komen of er een huisnummer in Hollands Kroon past bij deze inwoner.

Welke buurten vind jij in Hollands Kroon?
Vlakbij dit oord vind je veel buurtschappen en wijken. Denk onder andere aan Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
Alle plaatsen in deze gemeente