Postcode zoeken gemeente Koggenland

Koggenland ligt in de gemeente Koggenland, rondom de streek Noord-Holland. Om te bellen gebruik je het netnummer 0229. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 22471. De eerste postcode van Koggenland is 1652. Met onze zoekmachine vind je moeiteloos een postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een familienaam of huisnummer. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina vind je handige data over Koggenland. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (1652), en completeer dit met de letters. Voorbeelden zijn DU of juist SK. Vul het aan met het straatnummer. Zodoende detecteer je gemakkelijk een adres bij een postcode. Tip: zoek nog specifieker door een naam in te vullen. Bijvoorbeeld van Dongen uit Koggenland. Of bedrijven als Dirk of bijv. een Diëtist of ICT adviseur.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Koggenland
Gemeente website http://www.koggenland.nl/
Netnummer Koggenland 0229 (+31229)
Aantal inwoners (gemeente) 22471
Postcode Koggenland (gemeente) 1652
Buurtschappen en wijken Westerkoggenland, Spierdijk, Zuidermeer, Ursem, Avenhorn, Oudendijk, Obdam, Hensbroek
Dorpen en steden in de buurt postcode-Kerkrade, adres-Katwijk, omgeving-Kapelle, gemeente-Kampen, Kaag en Braassem en postcodes-IJsselstein.

Alle postcodes in Koggenland

Wat is de postcode in Koggenland? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 1652. Voorts kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Westerkoggenland, Spierdijk, Zuidermeer, Ursem, Avenhorn, Oudendijk, Obdam, Hensbroek. Het zoeken van een postcode gaat als volgt:

  • Op straatnaam, huisnummer en woonplaats.
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: op basis van een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Onthoud: de informatie die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegebieden van Noord-Holland.

Is er ook een netnummer in Koggenland?
Het netnummer van Koggenland is 0229. Dit specifieke kengetal moet je gebruiken om hier een telefoonnummer te bereiken. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0229 (+31229).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Koggenland. Het achterhalen van postcode bij een adres in Koggenland doe je zonder moeite. Voor een correcte navigatie moet jij longitude 52.665791754352 plus latitude 4.9694038914475 hanteren.

Direct omgekeerd zoeken in Koggenland
In en rondom Koggenland leven inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Mogelijk kan je via deze site achterhalen welk huisnummer uit Koggenland past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurten vind jij in Koggenland?
Om en nabij deze regio zijn veel buurten en wijken te vinden. Voorbeelden hiervan zijn Westerkoggenland, Spierdijk, Zuidermeer, Ursem, Avenhorn, Oudendijk, Obdam, Hensbroek.
Alle plaatsen in deze gemeente