Postcode zoeken gemeente Langedijk

Langedijk hoort bij de gemeente Langedijk, en de provincie Noord-Holland. Om te bellen gebruik je het netnummer 0226. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 27447. De eerste postcode van Langedijk is 1722. Op deze pagina vind je zonder problemen de gewenste postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief familienaam of huisnummer. Om te zoeken kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand tref je praktische gegevens over Langedijk. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat is mogelijk! Voer de postcode in (1722), en completeer dit met de letters. Bijvoorbeeld EC of wellicht SI. Vergeet niet het huisnummer. Via deze weg detecteer je snel en eenvoudig een adres gebaseerd op de postcode. Nieuw: maak je zoekopdracht meer concreet en zoek ook op achternaam. Bijvoorbeeld Visser uit de gemeente Langedijk. Op zoek een Jan Linders en een Kapper of Tuinarchitect.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Langedijk
Informatie website gemeente http://www.gemeentelangedijk.nl/
Netnummer Langedijk 0226 (+31226)
Inwoners (gemeente) 27447
Postcode Langedijk (gemeente) 1722
Buurten en wijken Wijk 00
Dorpen en steden in de buurt postcode-Landsmeer, adres-Landgraaf, omgeving-Landerd, gemeente-Laarbeek, Krimpenerwaard en postcodes-Krimpen aan den IJssel.

Alle postcodes in Langedijk

Benieuwd naar een postcode in Langedijk? De database toont de volgende postcode(s): 1722. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Wijk 00. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: met alleen de postcode de wijk of straat achterhalen

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers inclusief een kort antwoord. Goed om te weten: de gegevens welke je raadpleegt op deze site kan incorrect zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegids van Noord-Holland.

Welke netnummer hoort bij Langedijk?
Het netnummer van Langedijk is 0226. Deze telefooncode wordt gebruikt om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0226 (+31226).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Langedijk. Het achterhalen van postcode bij een adres in Langedijk is makkelijk. Voor een correcte navigatie kan je longitude 52.691269935881 + latitude 4.8033858943493 aanwenden.

Kan ik omgekeerd zoeken in Langedijk
In de regio Langedijk gegeven zich bewoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Soms kan het zoekscript achterhalen welk huisnummer in Langedijk past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurten vind jij in Langedijk?
In en rondom deze regio vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Wijk 00.
Alle plaatsen in deze gemeente