Postcode zoeken gemeente Oostzaan

Oostzaan ligt in de gemeente Oostzaan, en de provincie Noord-Holland. Om te bellen gebruik je het netnummer 075. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 9504. De postcode van Oostzaan is 1510. Via onze postcode zoeker zoek je snel en gemakkelijk de gewenste postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een adres en/of naam. Om te beginnen gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Verderop lees je praktische info over de plaats Oostzaan. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Open de query met de postcode-cijfers (1510), en completeer dit met de letters. Bijvoorbeeld BW of wellicht DZ. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnr. Op die manier achterhaal je snel en eenvoudig het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Goed om te weten: maar een zoekopdracht nog specifieker en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijv. Vink uit Oostzaan. Of check het adres van Deen of een Dierenartsassistente of Curator.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Oostzaan
Gemeente website http://www.oostzaan.nl/
Netnummer Oostzaan 075 (+3175)
Aantal inwoners in de gemeente 9504
Postcode Oostzaan (gemeente) 1510, 1511
Buurtschappen en wijken Wijk 00
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Ooststellingwerf, adres-Oosterhout, omgeving-Oost Gelre, gemeente-Onderbanken, Ommen en postcodes-Olst-Wijhe.

Alle postcodes in Oostzaan

Zoek jij een postcode in Oostzaan? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 1510, 1511. Daarnaast kent deze gemeente/plaats meerdere buurten en wijken: Wijk 00. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met enkel een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Goed om te weten: de informatie welke je raadpleegt op deze site is mogelijk niet 100% actueel. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodegebied van Noord-Holland.

Hoe werkt het netnummer van Oostzaan?
Het netnummer van Oostzaan is 075. Dit specifieke kengetal is noodzakelijk om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Voor internationale gesprekken gebruik je: 075 (+3175).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Oostzaan. Het zoeken van postcode bij een adres in Oostzaan is makkelijk. Voor een correcte navigatie kun jij longitude 52.448203817498 en latitude 4.881385528833 hanteren.

Snel omgekeerd zoeken in Oostzaan
In de omgeving van Oostzaan verblijven inwoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Vul dan een naam en postcode in. Wellicht kan onze tool bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Oostzaan naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke wijken vind je in Oostzaan?
Vlakbij deze omgeving vind je veel buurtschappen en wijken. Je kunt denken aan o.a. Wijk 00.