Postcode zoeken gemeente Opmeer

Opmeer vinden we terug in de gemeente Opmeer, rondom de streek Noord-Holland. Het kengetal is 0226. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 11336. De hoofd-postcode van Opmeer is 1716. Op deze pagina achterhaal je moeiteloos de postcode in kwestie. Begin met een adres en/of naam. Hiervoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina tref je handige data die betrekking hebben op Opmeer. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Ook dat kan! Start met de postcode (1716), en voeg hieraan toe de 2 letters. Denk aan WL of SC. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Via deze weg vind je verrassend makkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Handig: maar een zoekopdracht nog specifieker en vul de zoekopdracht aan met een naam. Denk aan Dekker woonachtig in Opmeer. Of bedrijven als MCD of een Evenementenbeveiliger of Fiscalist.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Opmeer
Website van de gemeente http://www.opmeer.nl/
Netnummer Opmeer 0226 (+31226)
Aantal inwoners (gemeente) 11336
Postcode Opmeer (gemeente) 1716
Buurten en wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02
Dorpen en steden in de buurt postcode-Oostzaan, adres-Ooststellingwerf, omgeving-Oosterhout, gemeente-Oost Gelre, Onderbanken en postcodes-Ommen.

Alle postcodes in Opmeer

Wat is de postcode in Opmeer? We onderscheiden hier de volgende postcode(s): 1716. Tevens onderscheiden we een aantal wijken: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist omgekeerd zoeken: op basis van een postcode bekijken welk adres erbij hoort

FAQ

Onderaan de pagina kan je een aantal vragen vinden met een kort en bondig antwoord. Bedenk wel: de data die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Noord-Holland.

Is er ook een netnummer in Opmeer?
Het netnummer van Opmeer is 0226. Deze nummercombinatie moet men toepassen in combinatie met het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0226 (+31226).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Opmeer. Het zoeken van postcode bij een adres in Opmeer is heel simpel. Wanneer je de navigatie instelt kan je longitude 52.703966499534 + latitude 4.9453712659572 toepassen.

Snel omgekeerd zoeken in Opmeer
In de streek Opmeer leven mensen. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en postcode in. Ook kan het zoekscript ontdekken of er een huisnummer in Opmeer past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurten vind jij in Opmeer?
Vlakbij deze omgeving liggen diverse wijken en buurten. Voorbeelden hiervan zijn Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02.
Alle plaatsen in deze gemeente