Postcode zoeken gemeente Weesp

Weesp is een plaats in de gemeente Weesp, provincie Noord-Holland. De telefoonnummers beginnen hier met 0294. Het aantal inwoners bedraagt 18572. De hoofd-postcode van Weesp is 1380. Via onze postcode zoeker achterhaal je snel en gemakkelijk een postcode. Begin met een familienaam of huisnummer. Daarvoor gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hieronder tref je nuttige infodie betrekking hebben op Weesp. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Ook dat is mogelijk! Vul de postcode in (1380), en completeer dit met de letters. Voorbeelden zijn II of YU. Vergeet niet het huisnummer + eventuele toevoeging. Op deze wijze tref je snel en eenvoudig een adres bij een postcode. Goed om te weten: maak je zoekopdracht nog krachtiger door een naam in te vullen. Denk maar aan bijv. van de Brink afkomstig uit de gemeente Weesp. Op zoek een Basic-Fit of bijv. een Deskundige verwijdering asbest en crocidoliet of Adviseur overheid.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Weesp
Gemeente website http://www.weesp.nl/
Netnummer Weesp 0294 (+31294)
Aantal inwoners (gemeente) 18572
Postcode Weesp (gemeente) 1380, 1381, 1382, 1383, 1384
Buurten en wijken Binnenstad, Zuid, Noord, Hogewey, Aetsveld, Aetsveldsepolder, Oostelijke Vechtoever, Bloemendalerpolder
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Weert, adres-Waterland, omgeving-Wassenaar, gemeente-Wageningen, Waddinxveen en postcodes-Waalwijk.

Alle postcodes in Weesp

Nieuwsgierig naar een postcode in Weesp? De database toont de volgende postcode(s): 1380, 1381, 1382, 1383, 1384. Daarnaast zijn er verschillende wijken: Binnenstad, Zuid, Noord, Hogewey, Aetsveld, Aetsveldsepolder, Oostelijke Vechtoever, Bloemendalerpolder. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist precies andersom, omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen

Onderstaand check je belangrijke vragen met daarbij een beknopt antwoord. Goed om te weten: de gegevens op deze pagina kan incorrect zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in het postcodegebied van Noord-Holland.

Welke netnummer hoort bij Weesp?
Het netnummer van Weesp is 0294. Deze telefooncode moet jij invoeren voor de rest van het telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0294 (+31294).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Weesp. Het vinden van postcode bij een adres in Weesp is makkelijk. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet je longitude 52.308893766055 en latitude 5.0613994820755 aanwenden.

Kan ik omgekeerd zoeken in Weesp
In de buurt van Weesp verblijven inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Wellicht kan het zoekscript ontdekken welk huisnummer in Weesp past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Weesp?
Om en nabij dit rayon zijn veel buurten en wijken te vinden. Jij kan dan denken aan plekken zoals Binnenstad, Zuid, Noord, Hogewey, Aetsveld, Aetsveldsepolder, Oostelijke Vechtoever, Bloemendalerpolder.