Postcode zoeken gemeente Zaanstad

Zaanstad ligt in de gemeente Zaanstad, rondom de streek Noord-Holland. Om te bellen gebruik je het netnummer 075. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 152466. De actuele postcode van Zaanstad is 1544. Op deze pagina achterhaal je razendsnel iedere postcode. Je kunt zoeken op een familienaam of huisnummer. Om te beginnen maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Op deze pagina lees je bruikbare informatie over de plaats Zaanstad. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit kan met de zoektool. Open de query met de postcode-cijfers (1544), aangevuld met 2 letters. Denk aan ZH of mogelijk XN. Gebruik bij voorkeur ook het huisnummer + eventuele toevoeging. Op deze wijze achterhaal je verrassend makkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Goed om te weten: maak je zoekopdracht nog krachtiger en vul de zoekopdracht aan met een naam. Denk aan van der Meulen woonachtig in Zaanstad. Of check het adres van Shell en een Deskundige verwijdering asbest en crocidoliet of Verandering adviseur.

Provincie Noord-Holland
Gemeente Zaanstad
Informatie website gemeente http://www.zaanstad.nl/
Netnummer Zaanstad 075 (+3175)
Aantal inwoners (gemeente) 152466
Postcode Zaanstad (gemeente) 1544
Buurtschappen en wijken Zaandam Zuid, Poelenburg, Pelders- en Hoornseveld, Rosmolenwijk, Kogerveldwijk, Zaandam Noord, Oude Haven, Zaandam West, Nieuw West, Oud Koog a/d Zaan, Westerkoog, Oud Zaandijk, Rooswijk, Wormerveer, Krommenie Oost, Krommenie West, Assendelft-Zuid, Assendelft-Noord, Westzaan
Nabij gelegen plaatsen postcode-Woudrichem, adres-Woudenberg, omgeving-Wormerland, gemeente-Woerden, Woensdrecht en postcodes-Winterswijk.

Alle postcodes in Zaanstad

Benieuwd naar een postcode in Zaanstad? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 1544. Daarnaast is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Zaandam Zuid, Poelenburg, Pelders- en Hoornseveld, Rosmolenwijk, Kogerveldwijk, Zaandam Noord, Oude Haven, Zaandam West, Nieuw West, Oud Koog a/d Zaan, Westerkoog, Oud Zaandijk, Rooswijk, Wormerveer, Krommenie Oost, Krommenie West, Assendelft-Zuid, Assendelft-Noord, Westzaan. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Omgekeerd zoeken: met de postcode de wijk of straat achterhalen

Veelgestelde vragen

Onderstaand tref je een aantal vragen met een kort en bondig antwoord. Goed om te weten: de data die je hier vindt kan achterhaald zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodeboek van Noord-Holland.

Is er ook een netnummer in Zaanstad?
Het netnummer van Zaanstad is 075. Deze telefooncode is noodzakelijk om een lokaal gesprek te kunnen voeren. Internationaal kan je deze gebruiken: 075 (+3175).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Zaanstad. Het checken van postcode bij een adres in Zaanstad is eenvoudig. Voor een correcte navigatie kun jij longitude 52.473438712013 & latitude 4.8027746794486 toepassen.

Kun jij omgekeerd zoeken in Zaanstad
In de streek Zaanstad wonen mensen. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en postcode in. Mogelijk kan jij aan de hand van onze service achterhalen of er een huisnummer in Zaanstad matched met de gegevens.

Welke buurten vind jij in Zaanstad?
Dichtbij deze regio treft men vele wijk- en buurtschappen. Jij kan dan denken aan plekken zoals Zaandam Zuid, Poelenburg, Pelders- en Hoornseveld, Rosmolenwijk, Kogerveldwijk, Zaandam Noord, Oude Haven, Zaandam West, Nieuw West, Oud Koog a/d Zaan, Westerkoog, Oud Zaandijk, Rooswijk, Wormerveer, Krommenie Oost, Krommenie West, Assendelft-Zuid, Assendelft-Noord, Westzaan.
Alle plaatsen in deze gemeente