Postcode zoeken gemeente Twenterand

Twenterand hoort bij de gemeente Twenterand, provincie Overijssel. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0546. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 33846. De eerste postcode van Twenterand is 7676. Met onze zoekmachine ontdek je razendsnel de gewenste postcode. Begin met een familienaam of huisnummer. Om te zoeken kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je nuttige gegevens die gerelateerd zijn aan Twenterand. Wil je omgekeerd zoeken met een postcode? Dit is ook te realiseren. Vul de postcode in (7676), en completeer dit met de letters. Bijvoorbeeld AK of mogelijk QT. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer (als die bekend is). Zo ontrafel je gemakkelijk het adres (straat + huisnummer) die horen bij een postcode. Handig: maar een zoekopdracht nog completer en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijvoorbeeld de Koning die woont in Twenterand. Of winkels als McDonald’s of een Stedenbouwkundige of Bouwkundige tekenaar.

Provincie Overijssel
Gemeente Twenterand
Website van de gemeente http://www.twenterand.nl/
Netnummer Twenterand 0546 (+31546)
Aantal inwoners (gemeente) 33846
Postcode Twenterand (gemeente) 7676
Populaire wijken Vriezenveen (kern), Vriezenveen (buitengebied), Westerhaar-Vriezenveensewijk, Kloosterhaar, Bruinehaar
Plaatsen in de buurt postcode-Tubbergen, adres-Tilburg, omgeving-Tiel, gemeente-Tholen, Teylingen en postcodes-Texel.

Alle postcodes in Twenterand

Wat is de postcode in Twenterand? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 7676. Bovendien onderscheiden we een aantal wijken: Vriezenveen (kern), Vriezenveen (buitengebied), Westerhaar-Vriezenveensewijk, Kloosterhaar, Bruinehaar. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Andersom zoeken: op basis van een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna kan je een aantal vragen vinden met een kort en bondig antwoord. Let op: de gegevens die je hier vindt is mogelijk niet up-to date. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in de postcodegebieden van Overijssel.

Welke netnummer is van Twenterand?
Het netnummer van Twenterand is 0546. Dit specifieke kengetal is noodzakelijk om hier een telefoonnummer te bereiken. Ook voor het buitenland werkt dit: 0546 (+31546).

Postcode zoeken bij adres?
Zoek jij ook naar postcodes uit de gemeente Twenterand. Het vinden van postcode bij een adres in Twenterand kan moeiteloos. Voor navigeren of huidige GPS locaties moet je longitude 52.45129985701 & latitude 6.6251801992861 aanwenden.

Kan ik omgekeerd zoeken in Twenterand
In de streek Twenterand bestaan inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Eventueel kan je via deze site ontdekken of er een huisnummer in Twenterand past bij deze inwoner.

Welke wijken & buurten liggen in Twenterand?
In en rondom deze regio treft men vele wijk- en buurtschappen. Je kunt denken aan o.a. Vriezenveen (kern), Vriezenveen (buitengebied), Westerhaar-Vriezenveensewijk, Kloosterhaar, Bruinehaar.
Alle plaatsen in deze gemeente