Postcode zoeken gemeente Eemnes

Eemnes ligt in de gemeente Eemnes, gelegen in Utrecht. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 035. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 8877. De 4-letterpostcode van Eemnes is 3755. Via onze postcode zoeker ontdek je snel en gemakkelijk de postcode in kwestie. Hoe dat werkt? Gebruik een naam of straatnaam. Om te zoeken gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Hierna ontdek je belangrijke infodie betrekking hebben op Eemnes. Omgekeerd een adres zoeken bij postcode? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Open de query met de postcode-cijfers (3755), en completeer dit met de letters. Bijvoorbeeld FP of misschien FC. Maak de zoekopdracht concreter met het straatnummer. Op die manier vind je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Goed om te weten: maak jouw zoekopdracht nog completer en vul de zoekopdracht aan met een naam. Denk maar aan bijv. Kramer woonachtig in Eemnes. Of winkels als ING of een Particulier onderzoeker (detective) of Curator.

Provincie Utrecht
Gemeente Eemnes
Website van de gemeente https://www.eemnes.nl/
Netnummer Eemnes 035 (+3135)
Inwoners (gemeente) 8877
Postcode Eemnes (gemeente) 3755
Wijken & buurten Wijk 00
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-Ede, adres-Edam-Volendam, omgeving-Echt-Susteren, gemeente-Duiven, Druten en postcodes-Dronten.

Alle postcodes in Eemnes

Zoek jij een postcode in Eemnes? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 3755. Tevens zijn er verschillende wijken: Wijk 00. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veel gehoorde vragen (FAQ)

Onderstaand kan je een aantal vragen vinden die beantwoord worden door onze specialisten. Onthoud: de informatie die je hier kunt bekijken is mogelijk niet 100% actueel. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodeboek van Utrecht.

Is er ook een netnummer in Eemnes?
Het netnummer van Eemnes is 035. Dit unieke locatie-nummer moet men toepassen in combinatie met het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 035 (+3135).

Postcode zoeken bij adres?
Je treft diverse postcodes in de gemeente Eemnes. Het achterhalen van postcode bij een adres in Eemnes kan moeiteloos. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun je longitude 52.245861307549 plus latitude 5.2803708552328 gebruiken.

Kan ik omgekeerd zoeken in Eemnes
In de regio Eemnes wonen inwoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Soms kan het zoekscript bekijken / onderzoeken of er een huisnummer in Eemnes past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Eemnes?
Naast deze omgeving begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Denk onder andere aan Wijk 00.