Postcode zoeken gemeente Sluis

Sluis maakt onderdeel uit van de gemeente Sluis, en ligt in de provincie Zeeland. Het kengetal is 0117. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 23639. De 4-letterpostcode van Sluis is 4524. Op deze pagina ontdek je moeiteloos iedere postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te beginnen kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hierna lees je nuttige infoover Sluis. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit is ook te realiseren. Vul de postcode in (4524), en maak dit af met de corresponderende letters. Denk aan RM of juist AA. Vergeet niet het straatnummer. Op die manier achterhaal je snel en eenvoudig de adresgegevens van een bepaalde postcode. Tip: maak je zoekopdracht nog completer en voeg ook een naam toe. Denk aan van der Meer uit de gemeente Sluis. Op zoek een Vodafone of een Oefentherapeut Cesar of Consultant re-location.

Provincie Zeeland
Gemeente Sluis
Gemeente website http://www.gemeentesluis.nl/
Netnummer Sluis 0117 (+31117)
Inwoners (gemeente) 23639
Postcode Sluis (gemeente) 4524
Populaire wijken Sluis, Retranchement, Aardenburg, Eede, Sint Kruis, Oostburg, Zuidzande, Cadzand, Nieuwvliet, Groede, Breskens, Hoofdplaat, IJzendijke, Schoondijke, Waterlandkerkje
Omliggende plaatsen postcode-Sliedrecht, adres-Sittard-Geleen, omgeving-Sint-Michielsgestel, gemeente-Sint Anthonis, Simpelveld en postcodes-Schouwen-Duiveland.

Alle postcodes in Sluis

Benieuwd naar een postcode in Sluis? De plaats kent de volgende postcode(s): 4524. Daarnaast verdelen we deze plaats in een aantal wijken en buurten: Sluis, Retranchement, Aardenburg, Eede, Sint Kruis, Oostburg, Zuidzande, Cadzand, Nieuwvliet, Groede, Breskens, Hoofdplaat, IJzendijke, Schoondijke, Waterlandkerkje. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of juist omgekeerd zoeken: op basis van een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Hierna check je belangrijke vragen inclusief een kort antwoord. Let op: de info die je hier kunt bekijken kan achterhaald zijn. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegids van Zeeland.

Is er ook een netnummer in Sluis?
Het netnummer van Sluis is 0117. Dit specifieke kengetal moet men toepassen in combinatie met het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 0117 (+31117).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Sluis. Het checken van postcode bij een adres in Sluis doe je zonder moeite. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kan je longitude 51.282276005861 + latitude 3.3940387259278 toepassen.

Kun jij omgekeerd zoeken in Sluis
In de streek Sluis leven bewoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Toevallig kan onze zoekmachine ontdekken welk huisnummer in Sluis past bij deze inwoner.

Welke buurt of wijk ligt in Sluis?
Vlakbij dit rayon vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Sluis, Retranchement, Aardenburg, Eede, Sint Kruis, Oostburg, Zuidzande, Cadzand, Nieuwvliet, Groede, Breskens, Hoofdplaat, IJzendijke, Schoondijke, Waterlandkerkje.
Alle plaatsen in deze gemeente