Postcode zoeken Wedde

Wedde vinden we terug in de gemeente Westerwolde, en de provincie Groningen. Om te bellen gebruik je het netnummer 0597. Wat we weten is het aantal inwoners van de gemeente, dat is 8971. De hoofd-postcode van Wedde is 9698. Op deze pagina achterhaal je razendsnel iedere postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een familienaam of huisnummer. Hiervoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken op postcode

Hieronder lees je bruikbare data die te maken hebben met Wedde. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Dit kan met de zoektool. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (9698), en completeer dit met de letters. Bijvoorbeeld QZ of wellicht GS. Vergeet niet het huisnr. Zodoende detecteer je zonder moeite een adres gebaseerd op de postcode. Goed om te weten: maak de zoekopdracht nog completer door een naam in te vullen. Bijvoorbeeld Groen uit Westerwolde. Of bedrijven als Domino’s en een Gezondheidszorgpsycholoog of Marktonderzoeker.

Provincie Groningen
Gemeente Westerwolde
Website Gemeente https://www.westerwolde.nl/
Netnummer Wedde 0597 (+31597)
Aantal inwoners in de gemeente 8971
Postcode Wedde (gemeente) 9698
Belangrijke wijken Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten
Zoeken in omliggende plaatsen postcode-blijham, adres-oudeschans, omgeving-bellingwolde, postcode-bellingwolde, regio-bad-nieuweschans en oudezijl.

Alle postcodes in Wedde

Wat is de postcode in Wedde? Het systeem heeft de volgende postcode(s) gevonden: 9698. Bovendien is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met de postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderaan de pagina komen we met een paar vragen van bezoekers met een kort en bondig antwoord. Let op: de getoonde info die je hier vindt is mogelijk niet 100% actueel. Mogelijk zijn er wijzigingen geweest in het postcodegebied van Groningen.

Is er ook een netnummer in Wedde?
Het netnummer van Wedde is 0597. Deze nummercombinatie moet men toepassen in combinatie met het telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0597 (+31597).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Westerwolde. Het vinden van postcode bij een adres in Wedde is eenvoudig. Voor een correcte navigatie kun je longitude 53.077527817233 & latitude 7.0693275890657 aanwenden.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Wedde
In en rondom Westerwolde verblijven inwoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Vul dan een naam en postcode in. Eventueel kan je via deze site in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Wedde hoort bij de persoon.

Welke wijken & buurten liggen in Wedde?
Dichtbij dit oord treft men vele wijk- en buurtschappen. Denk onder andere aan Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten.