Postcode check

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken! Even snel een Postcode check doen. Dit kan van je eigen woning zijn wanneer je bijvoorbeeld net verhuisd bent. Maar een Postcode check is ook zeer handig wanneer je post wilt versturen naar familie of vrienden en hun postcode niet 1, 2, 3 voor handen hebt. In al deze gevallen biedt postcode-zoeken.info de uitkomst. Met behulp van deze slimme en krachtige zoekfunctie doorzoek je razendsnel alle postcodes in Nederland!

Doe de Postcode Check

Nederlanders doen op twee verschillende manieren een postcode check. Ben je opzoek naar een Nederlandse postcode (die bestaat uit vier cijfers en twee letters)? In dat geval vul je in het bovenstaande zoeksysteem zoveel mogelijk informatie in over de postcode die je zoekt. Vul hier waar mogelijk de provincie, de woonplaats het de straatnaam in van de postcode waarnaar je opzoek bent. Het is ook mogelijk dat je de postcode check juist andersom wilt uitvoeren. In dat geval vul je juist een postcode in. Onze database verzamelt direct de provincie, de woonplaats en de straatnaam die bij deze postcode horen. Het is niet noodzakelijk om de volledige postcode in te voeren. Je kunt bijvoorbeeld ook alleen de eerste 4 cijfers van een postcode invoeren. Op die manier zie je direct uit welke plaats deze postcode komt. Bekijk alles over Eindhoven, Tilburg, Groningen en Almere.

Welke postcode past bij welk adres?

Het zoeken door ons Postcodeboek gaat zeer snel een eenvoudig. Het systeem doorzoekt namelijk direct alle postcodes en adressen die passen bij jouw zoekopdracht. Real time! Het is dus niet nodig om op een zoekknop te klikken en te wachten op het laden van een zoekresultatenpagina. De Postcodegids laat de zoekresultaten van jouw zoekopdracht direct op deze pagina zien. Postcodes worden gebruikt voor meerdere doeleinden. Allereerst kun je denken aan het versturen van post waarvoor je een postcode nodig hebt van de geadresseerde. Daarnaast worden postcodes veelvuldig gebruikt door bedrijven. Op zoek naar andere specifieke informatie zoals een agenda of filofax? Ga dan naar Agendasonly.com en bekijk de actuele voorraad.