Postcodegids

Gratis en snel de Nederlandse Postcodegids doorzoeken? Dan zit je op deze pagina helemaal goed! Met behulp van ons krachtige en eenvoudige zoeksysteem doorzoekt u razendsnel alle Postcodes van Nederland. Of je nou een postcode zoekt bij een bepaald adres of juist wil weten welk adres bij een postcode hoort. Hier vind je eenvoudig en snel de postcode of adres die jij zoekt!

Zoeken in de postcodegids

In de bovenstaande zoekfunctie zie je een aantal zoekvelden. De zoekvelden provincie, woonplaats en straatnaam kun je gebruiken wanneer je op zoek bent naar een postcode. Vul deze zoekvelden zo compleet als mogelijk in. Op deze manier vergroot je de kans dat je de juiste postcode direct vindt! In de Postcodegids kun je ook andersom zoeken. In dit geval wil je graag weten welke provincie, woonplaats en straatnaam bij een bepaalde postcode hoort. Om omgekeerd te zoeken vul je de postcode in het zoekveld ‘postcode’ in. Je ziet dan onmiddellijk welke provincie, woonplaats en straatnaam bij de ingevoerde postcode horen (denk aan Westland, Delft en Venlo)

Wat is een postcodegids?

Op deze website doorzoek je de Nederlandse Postcodegids razendsnel. Dit komt omdat je niet eerst naar een resultatenpagina wordt geleid maar daarop de zoekresultaten. Ons postcode zoeksysteem geeft direct, op deze pagina, de zoekresultaten weer die passen bij jouw zoekopdracht. Zonder op een zoekknop te klikken zie je direct de postcode of het adres dat je zoekt. Zo vind je supersnel de informatie die je zoekt. Daarnaast hoef je voor het omgekeerd zoeken naar een postcode niet naar een andere pagina. Ons zoeksysteem biedt de mogelijkheid om zowel een postcode bij adres te zoeken als een adres bij een postcode. Wel zo makkelijk! Wil je het postcodeboek van een specifieke plaats doorzoeken? Bekijk dan de pagina Postcode Plaatsen. Klik hier op de plaats waarvan jij de postcodegids wilt doorzoeken. Wij wensen je veel succes bij het doorzoeken van de Nederlandse Postcodegids.