Postcode zoeken Lepelstraat

Lepelstraat maakt onderdeel uit van de gemeente Bergen op Zoom, gelegen in Noord-Brabant. De telefoonnummers beginnen hier met 0164. Het aantal inwoners bedraagt 66237. De hoofd-postcode van Lepelstraat is 4664. Op zoekpostcodes.nl ontdek je zonder problemen elke postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief familienaam of huisnummer. Om te zoeken door het postcodeboek gebruik je onze handige zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je handige infoover de plaats Lepelstraat. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Dit kan met de zoektool. Start met de postcode (4664), aangevuld met 2 letters. Je kunt denken aan NW of wellicht FF. Vul het aan met het huisnummer (als die bekend is). Via deze weg ontrafel je simpel en vlug een adres bij een postcode. Goed om te weten: maar een zoekopdracht nog completer en vul (indien bekend) een naam in. Dit kan zijn van der Wal uit Bergen op Zoom. Of vind een Mitra of een Arbeids- en bedrijfsgeneeskundige of Cultuuradviseur.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Bergen op Zoom
Gemeente website http://www.bergenopzoom.nl/
Netnummer Lepelstraat 0164 (+31164)
Inwonertal gemeente 66237
Postcode Lepelstraat (gemeente) 4664
Wijken & buurten Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving, Bergen op Zoom-Noord, Bergen op Zoom-Oost, Bergen op Zoom-West, Halsteren, Lepelstraat
Omliggende plaatsen postcode-halsteren, adres-de-heen, omgeving-putte, postcode-putte, regio-ossendrecht en huijbergen.

Alle postcodes in Lepelstraat

Wil jij weten wat de postcode is van Lepelstraat? De plaats kent de volgende postcode(s): 4664. Tevens zijn er verschillende wijken: Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving, Bergen op Zoom-Noord, Bergen op Zoom-Oost, Bergen op Zoom-West, Halsteren, Lepelstraat. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of juist omgekeerd zoeken: gebaseerd op een postcode uitzoeken welk adres hierbij matcht

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna komen we met een paar vragen van bezoekers met een kort en bondig antwoord. Bedenk wel: de data die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan incorrect zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcode indeling van Noord-Brabant.

Welke netnummer hoort bij Lepelstraat?
Het netnummer van Lepelstraat is 0164. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor Europese- en/of buitenlandse gesprekken voer je in: 0164 (+31164).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Bergen op Zoom. Het vinden van postcode bij een adres in Lepelstraat kan moeiteloos. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kun je longitude 51.554144711772 (en) latitude 4.2633913141257 hanteren.

Direct omgekeerd zoeken in Lepelstraat
In de buurt van Bergen op Zoom bestaan inwoners. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Vul dan een naam en postcode in. Eventueel kan onze tool in staat zijn te bekijken of er een huisnummer in Lepelstraat matched met de gegevens.

Welke wijken & buurten liggen in Lepelstraat?
Om en nabij deze streek zijn veel buurten en wijken te vinden. Denk onder andere aan Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving, Bergen op Zoom-Noord, Bergen op Zoom-Oost, Bergen op Zoom-West, Halsteren, Lepelstraat.