Postcode zoeken Prinsenbeek

Prinsenbeek vinden we terug in de gemeente Breda, en ligt in de provincie Noord-Brabant. Om te bellen gebruik je het netnummer 076. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 181611. De postcode van Prinsenbeek is 4840. Op zoekpostcodes.nl zoek je moeiteloos een postcode. Hoe dat werkt? Gebruik een straatnaam + huisnummer en een naam. Hiervoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hieronder vind je handige informatie die te maken hebben met Prinsenbeek. Wil jij een adres zoeken bij postcode? Ook dat is mogelijk! Start met de postcode (4840), en voeg hieraan toe de 2 letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn YW of XV. Wat hierbij kan helpen is het straatnummer. Via deze weg vind je gemakkelijk een adres gebaseerd op de postcode. Handig: maak je zoekopdracht nog specifieker en zoek ook op achternaam. Denk maar aan bijv. van Leeuwen woonachtig in Breda. Of check het adres van Vakgarage en een Gassingsleider of Stedenbouwkundige.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Breda
Informatie website gemeente http://www.breda.nl/
Netnummer Prinsenbeek 076 (+3176)
Inwonertal gemeente 181611
Postcode Prinsenbeek (gemeente) 4840, 4841
Wijken & buurten Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen
Omliggende plaatsen postcode-willemstad, adres-oudemolen, omgeving-fijnaart, postcode-fijnaart, regio-klundert en langeweg.

Alle postcodes in Prinsenbeek

Benieuwd naar een postcode in Prinsenbeek? De database toont de volgende postcode(s): 4840, 4841. Daarnaast zijn er verschillende wijken: Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Of juist omgekeerd zoeken: met enkel een postcode het corresponderende adres ontrafelen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hierna formuleren we een paar vragen die beantwoord worden door onze specialisten. Bedenk wel: de informatie welke je raadpleegt op deze site kan incorrect zijn. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua de postcodegids van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Prinsenbeek?
Het netnummer van Prinsenbeek is 076. Deze nummercombinatie wordt gebruikt voor de rest van het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 076 (+3176).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Breda. Het vinden van postcode bij een adres in Prinsenbeek kan moeiteloos. Wanneer je de navigatie instelt kun je longitude 51.612828831968 & latitude 4.677220210737 toepassen.

Kan ik omgekeerd zoeken in Prinsenbeek
In de streek Breda leven mensen. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Voer dan zoveel mogelijk gegevens in. Eventueel kan jij aan de hand van onze service er achter komen of er een huisnummer in Prinsenbeek past bij de door jou verstrekte details.

Welke buurtschappen zijn te vinden in Prinsenbeek?
In en rondom dit oord vind je veel buurtschappen en wijken. Je kunt denken aan o.a. Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen.