Postcode zoeken Linden

Linden vinden we terug in de gemeente Cuijk, provincie Noord-Brabant. Het voorste deel van de tel. nummers (netnummer) is 0485. De gemeente telt een inwonersaantal van circa 24608. De eerste postcode van Linden is 5439. Op zoekpostcodes.nl vind je eenvoudig een postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een straatnaam + huisnummer en een naam. Om te zoeken kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand lees je handige informatie die gerelateerd zijn aan Linden. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit kan met de zoektool. Vul de postcode in (5439), en voeg hieraan toe de 2 letters. Voorbeelden zijn AD of mogelijk IQ. Maak de zoekopdracht concreter met het huisnummer. Via deze weg detecteer je simpel en vlug de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Handig: maar een zoekopdracht nog specifieker door een naam in te vullen. Bijv. Kuiper die woont in Cuijk. Of bedrijven als BP of een Klinisch fysicus of Headhunting bureau.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente Cuijk
Website van de gemeente http://www.cuijk.nl/
Netnummer Linden 0485 (+31485)
Inwonersaantal van gemeente 24608
Postcode Linden (gemeente) 5439
Belangrijke wijken Cuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden
Dorpen en steden in de buurt postcode-gassel, adres-beers, omgeving-sint-agatha, postcode-sint-agatha, regio-vianen en katwijk.

Alle postcodes in Linden

Nieuwsgierig naar een postcode in Linden? De database toont de volgende postcode(s): 5439. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Cuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • Zoeken op adres (straatnaam en nummer).
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met enkel een postcode ontdekken welk adres daarbij hoort

FAQ

Onderaan de pagina komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Let op: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan achterhaald zijn. We zien regelmatig veranderingen in het postcodeboek van Noord-Brabant.

Welke netnummer is van Linden?
Het netnummer van Linden is 0485. Dit unieke locatie-nummer moet je gebruiken voor de rest van het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0485 (+31485).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Cuijk. Het zoeken van postcode bij een adres in Linden is eenvoudig. Voor een actuele GPS / locatiebepaling kan jij longitude 51.743464741346 & latitude 5.8159883471456 gebruiken.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Linden
In de buurt van Cuijk gegeven zich inwoners. Zoek jij naast de postcode ook het huisnummer of de straatnaam? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Mogelijk kan onze zoekmachine in staat zijn te bekijken welk huisnummer uit Linden past bij de door jou verstrekte details.

Welke wijken & buurten liggen in Linden?
Naast deze streek vind je veel buurtschappen en wijken. Dit zijn bijvoorbeeld Cuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden.