Postcode zoeken Nuland

Nuland is een plaats in de gemeente s-Hertogenbosch, provincie Noord-Brabant. Het kengetal is 073. Het aantal inwoners bedraagt 151608. De actuele postcode van Nuland is 5390. Op deze pagina achterhaal je snel en gemakkelijk de postcode in kwestie. Je kunt zoeken op een adres en/of naam. Om te zoeken kan je het zoekveld hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hierna bekijk je bruikbare gegevens die gerelateerd zijn aan Nuland. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Begin altijd met de 4 cijfers van de postcode (5390), en vul dit aan met de bijbehorende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn HP of HK. Vergeet niet het huisnr. Via deze weg achterhaal je zonder moeite de straatnaam en het huisnummer van een postcode. Goed om te weten: maak de zoekopdracht nog completer en vul (indien bekend) een naam in. Bijvoorbeeld Jacobs uit s-Hertogenbosch. Of vind een Total of een Voetbalsteward of Branche-organisatie.

Provincie Noord-Brabant
Gemeente s-Hertogenbosch
Website van de gemeente http://www.s-hertogenbosch.nl/
Netnummer Nuland 073 (+3173)
Inwonersaantal van gemeente 151608
Postcode Nuland (gemeente) 5390, 5391, 5392
Populaire wijken Binnenstad, Zuidoost, Graafsepoort, Muntel / Vliert, Rosmalen-Zuid, Rosmalen-Noord, De Groote Wielen, Empel, Noord, Maaspoort, Est, Engelen, Nuland, Vinkel
Plaatsen in de buurt postcode-nistelrode, adres-geffen, omgeving-heesch, postcode-heesch, regio-vinkel en reek.

Alle postcodes in Nuland

Nieuwsgierig naar een postcode in Nuland? De plaats kent de volgende postcode(s): 5390, 5391, 5392. Daarnaast is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Binnenstad, Zuidoost, Graafsepoort, Muntel / Vliert, Rosmalen-Zuid, Rosmalen-Noord, De Groote Wielen, Empel, Noord, Maaspoort, Est, Engelen, Nuland, Vinkel. Je kunt een postcode zoeken op een van onderstaande manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Omgekeerd zoeken: op basis van een postcode bekijken welk adres erbij hoort

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderaan de pagina formuleren we een paar vragen met daarbij een beknopt antwoord. Let op: de gegevens die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl is mogelijk niet 100% actueel. We zien regelmatig veranderingen in de postcodegebieden van Noord-Brabant.

Is er ook een netnummer in Nuland?
Het netnummer van Nuland is 073. Deze nummercombinatie moet men toepassen voor de rest van het telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 073 (+3173).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente s-Hertogenbosch. Het checken van postcode bij een adres in Nuland is eenvoudig. M.b.t. het navigatiesysteem (GPS) moet jij longitude 51.740433530106 plus latitude 5.4324691465707 invoeren.

Direct omgekeerd zoeken in Nuland
In en rondom s-Hertogenbosch leven inwoners. Zoek je bijvoorbeeld een huisnummer van iemand? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Soms kan onze zoekmachine in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Nuland matched met de gegevens.

Welke buurten vind jij in Nuland?
Naast deze streek begeef jij je in meerdere wijken of buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Binnenstad, Zuidoost, Graafsepoort, Muntel / Vliert, Rosmalen-Zuid, Rosmalen-Noord, De Groote Wielen, Empel, Noord, Maaspoort, Est, Engelen, Nuland, Vinkel.