Postcode zoeken Hoek van Holland

Hoek van Holland ligt in de gemeente Rotterdam, en ligt in de provincie Zuid-Holland. Het kengetal is 0174. In de gehele gemeente komen we op een inwonersaantal van 629606. De postcode van Hoek van Holland is 3150. Op deze pagina vind je zonder problemen iedere postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief naam of straatnaam. Hiervoor maak je gebruik van de onderstaande zoekmachine.

Adres zoeken bij postcode

Hierna vind je praktische info over Hoek van Holland. Wil jij het adres weten wat bij een postcode hoort? Daarvoor kan je de zoekmachine ook gebruiken. Open de query met de postcode-cijfers (3150), en voeg hieraan toe de 2 letters. Voorbeelden zijn YN of mogelijk PT. Wat hierbij kan helpen is het huisnummer + eventuele toevoeging. Op deze wijze vind je zonder moeite een adres gebaseerd op de postcode. Nieuw: maak je zoekopdracht nog beter en vul de zoekopdracht aan met een naam. Bijvoorbeeld van de Brink uit Rotterdam. Of vind een Gall & Gall en een Gasdeskundige of Accountant (forensisch).

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Rotterdam
Online portaal gemeente http://www.rotterdam.nl/
Netnummer Hoek van Holland 0174 (+31174)
Aantal inwoners in de gemeente 629606
Postcode Hoek van Holland (gemeente) 3150, 3151
Buurtschappen en wijken Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg
Nabij gelegen plaatsen postcode-heerjansdam, adres-goudriaan, omgeving-ottoland, postcode-ottoland, regio-brandwijk en molenaarsgraaf.

Alle postcodes in Hoek van Holland

Nieuwsgierig naar een postcode in Hoek van Holland? De database toont de volgende postcode(s): 3150, 3151. Bovendien is er sprake van meerdere buurtschappen en wijken: Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg. Een postcode zoeken kan op 2 manieren:

  • De postcode vinden door een adres in te vullen.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: op basis van een postcode de wijk of straat achterhalen

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers waarop onze specialisten een antwoorden hebben gegeven. Let op: de gegevens die je hier kunt bekijken is mogelijk niet up-to date. Zo nu en dan wordt er iets aangepast qua het postcodeboek van Zuid-Holland.

Wat is het netnummer van Hoek van Holland?
Het netnummer van Hoek van Holland is 0174. Dit specifieke kengetal moet men toepassen bij het bellen naar een telefoonnummer. Voor een buitenland gesprek pas je deze toe: 0174 (+31174).

Postcode zoeken bij adres?
Er zijn veel postcodes in de gemeente Rotterdam. Het achterhalen van postcode bij een adres in Hoek van Holland is heel simpel. Voor navigeren of huidige GPS locaties kun je longitude 51.969499270416 en latitude 4.1616840422764 hanteren.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Hoek van Holland
In de buurt van Rotterdam leven bewoners. Wil jij ook het huisnummer en andere adresgegevens achterhalen? Vul dan een naam en zoveel mogelijk adresgegevens in. Toevallig kan je via deze site ontdekken welk huisnummer in Hoek van Holland naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurten vind jij in Hoek van Holland?
In en rondom deze regio liggen diverse wijken en buurten. Dit zijn bijvoorbeeld Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg.