Postcode zoeken Pernis Rotterdam

Pernis Rotterdam is een plaats in de gemeente Rotterdam, gelegen in Zuid-Holland. Het kengetal is 010. Het aantal inwoners bedraagt 629606. De eerste postcode van Pernis Rotterdam is 3195. Op zoekpostcodes.nl achterhaal je razendsnel iedere postcode. Wees zo volledig mogelijk, denk aan een straatnaam + huisnummer en een naam. Hiervoor kan je de bekende gegevens hieronder invullen.

Adres zoeken op postcode

Hierna lees je bruikbare informatie over de plaats Pernis Rotterdam. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Dit kan met de zoektool. Open de query met de postcode-cijfers (3195), en maak dit af met de corresponderende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn OS of juist QP. Vergeet niet het huisnummer. Zo ontrafel je snel en eenvoudig de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: zoek nog specifieker en voeg ook een naam toe. Denk aan Sanders uit de gemeente Rotterdam. Op zoek een Blokker en een Apotheker of Computer reparateur/installateur.

Provincie Zuid-Holland
Gemeente Rotterdam
Online portaal gemeente http://www.rotterdam.nl/
Netnummer Pernis Rotterdam 010 (+3110)
Inwonertal gemeente 629606
Postcode Pernis Rotterdam (gemeente) 3195
Buurtschappen en wijken Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg
Omliggende plaatsen postcode-hoogvliet-rotterdam, adres-poortugaal, omgeving-rotterdam-albrandswaard, postcode-rotterdam-albrandswaard, regio-rhoon en maasland.

Alle postcodes in Pernis Rotterdam

Benieuwd naar een postcode in Pernis Rotterdam? De database toont de volgende postcode(s): 3195. Voorts onderscheiden we een aantal wijken: Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg. Een postcode zoeken gaat als volgt:

  • Een postcode bij een bekend adres zoeken.
  • Of jusit omgekeerd zoeken: met alleen de postcode bekijken welk adres erbij hoort

Veelgestelde vragen

Onderaan de pagina formuleren we een paar vragen inclusief een kort antwoord. Vergeet niet: de getoonde info die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan verouderd zijn. Het kan zijn dat er door de jaren heen wat veranderd is in de postcodegids van Zuid-Holland.

Hoe werkt het netnummer van Pernis Rotterdam?
Het netnummer van Pernis Rotterdam is 010. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt bij het bellen naar een telefoonnummer. Ook voor het buitenland werkt dit: 010 (+3110).

Postcode zoeken bij adres?
Er bevinden zich een aanzienlijk aantal postcodes in de gemeente Rotterdam. Het checken van postcode bij een adres in Pernis Rotterdam is heel simpel. Wanneer je de navigatie instelt moet men longitude 51.880210651977 + latitude 4.3865744908476 gebruiken.

Kun jij omgekeerd zoeken in Pernis Rotterdam
In en rondom Rotterdam wonen bewoners. Wil jij het huisnummer van iemand weten? Start dan met de informatie die je weet (naam, postcode). Toevallig kan onze tool achterhalen welk huisnummer uit Pernis Rotterdam matched met de gegevens.

Welke wijken & buurten liggen in Pernis Rotterdam?
Dichtbij deze regio vind je veel buurtschappen en wijken. Denk onder andere aan Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg.