Postcode zoeken Eeserveen

Eeserveen hoort bij de gemeente Borger-Odoorn, gelegen in Drenthe. Het netnummer van deze plaats is 0599. Het aantal inwoners van de gemeente wordt geschat op 25371. De postcode van Eeserveen is 7858. Op deze pagina achterhaal je snel en gemakkelijk elke postcode. Probeer een complete zoekopdracht inclusief adres en/of naam. Om te zoeken gebruik je de postcodezoeker hieronder.

Adres zoeken bij postcode

Onderstaand vind je belangrijke gegevens die gerelateerd zijn aan Eeserveen. Andersom/omgekeerd zoeken op basis van een postcode? Ook dat kan! Vul de postcode in (7858), en maak dit af met de corresponderende letters. Dat kan bijvoorbeeld zijn OI of mogelijk JY. Vul het aan met het straatnummer. Zodoende vind je verrassend makkelijk de adresgegevens van een bepaalde postcode. Handig: maak je zoekopdracht nog beter en voeg ook een naam toe. Denk aan Brouwer die woont in Borger-Odoorn. Of vind een Big Bazar en een Machinist binnenvaart of Asbestinventarisatie Bureau.

Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Online portaal gemeente http://www.borger-odoorn.nl/
Netnummer Eeserveen 0599 (+31599)
Aantal inwoners (gemeente) 25371
Postcode Eeserveen (gemeente) 7858, 7859
Populaire wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond
Plaatsen in de buurt postcode-benneveld, adres-meppen, omgeving-aalden, postcode-aalden, regio-wezuperbrug en wezup.

Alle postcodes in Eeserveen

Benieuwd naar een postcode in Eeserveen? De database toont de volgende postcode(s): 7858, 7859. Voorts zijn er verschillende wijken: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond. Een postcode zoeken is mogelijk op 2 wijzen:

  • Het zoeken van een postcode bij een bepaald adres (straat, huisnummer + woonplaats).
  • Omgekeerd zoeken: met alleen de postcode de wijk of straat achterhalen

Belangrijke vragen (FAQ)

Onderstaand komen we met een paar vragen van bezoekers die beantwoord worden door onze specialisten. Vergeet niet: de informatie die je kunt vinden op zoekpostcodes.nl kan verouderd zijn. Maandelijks vinden wijzigingen plaats in de postcodegids van Drenthe.

Is er ook een netnummer in Eeserveen?
Het netnummer van Eeserveen is 0599. Dit specifieke kengetal wordt gebruikt voor de rest van het telefoonnummer. Voor internationale gesprekken gebruik je: 0599 (+31599).

Postcode zoeken bij adres?
In de postcode gids staan de postcodes uit de gemeente Borger-Odoorn. Het zoeken van postcode bij een adres in Eeserveen is heel simpel. Voor een actuele GPS / locatiebepaling moet je longitude 52.878575723713 & latitude 6.7564435303655 hanteren.

Hoe werkt omgekeerd zoeken in Eeserveen
In de streek Borger-Odoorn wonen mensen. Zoek jij het adres of huisnummer van een bedrijf? Geef dan een voornaam, achternaam en postcode op. Mogelijk kan onze tool in staat zijn te bekijken welk huisnummer in Eeserveen naar voren komt bij je zoekopdracht.

Welke buurt of wijk ligt in Eeserveen?
Dichtbij deze omgeving liggen diverse wijken en buurten. Jij kan dan denken aan plekken zoals Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.